Партийна завера срещу Еврозоната съзря Мартин Димитров

България отблизо

На думи много хора твърдят, че са евроатлантици, но на дела не са. Тази позиция изрази от трибуната на Народното събрание депутатът от „Демократична България“ Мартин Димитров в декларация от името на парламентарната група.

 

Той е ядосан заради провала на промените в Кодекса за застраховането поради липса на кворум. На дела продадоха Еврозоната два пъти, обвини той евроатлантиците, които не отишли на заседанието в петък, както и в понеделник. Създава се огромна пречка за влизане на страната ни в Еврозоната, предупреди Мартин Димитров и заподозря зад това други цели. Проблемите на застрахователния сектор не се решават в последните шест години заради ГЕРБ, обвини синият депутат.

Как може ГЕРБ да се определят за евроатлантици, а да спъват членството в Еврозоната. За да няма кворум, има договорка между ГЕРБ, ДПС, БСП, БВ и „Възраждане“, заподозря Димитров. Той е готов по всяко време да свика заседание на икономическата комисия и да се реши проблемът.

Вече има сигнали, че инфлацията е решим проблем, но се създал умишлено втори проблем. Измислила се темата за поскъпването на Гражданска отговорност. Цената на застраховката зависела от стотици фактори.

Ако изпуснем влака сега, не се знае кога ще има нова покана за нас, подчерта той. Цената за това, че сме изпуснали влака сега, може да бъде жестока, предупреди Мартин Димитров. Според него това ще са загубени години за страната ни.

Нека да попитаме Мартин Димитров защо иска да ни вкара в този капан на Еврозоната? Защото Еврозоната е място, където можеш да влезеш, но не можеш да излезеш. А точно това се нарича капан.

После той няма право да говори, защото не получава мизерна пенсия, а депутатска заплата и кой знае още какво. Тоест, той няма да е потърпевш, а пенсионерите и работещите бедни.

Следователно трябва да се чуе именно техния глас. На референдум. И вместо да организира референдум, той ни говори празни приказки, празни обещания и празни призиви.

Писна ни от такива обещания.

Tagged

1 thought on “Партийна завера срещу Еврозоната съзря Мартин Димитров

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *