Пеевски жално изквича! Не отива на двама генерали, особено Радев, да ме….подмятат като футболна топка! Аз съм честен и чувствителен човек!

България отблизо
След епичните словесни престрелки между  президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов вчера, изквича от възмущение и най-колоритният и едрогабаритният ни депутат Делян Пеевски.
Той веднага се обърна към подопечните си журналисти, които съчиниха „кърваво писмо“ до медиите, в което се набива на очи и уши възмущението на един набеден и незаслужено опетнен честен човек.

„Във връзка с  телевизионното интервю на премиера Бойко Борисов  и последвалото  изявление на президента Румен Радев, където на два пъти без основание бе използвано моето име, заявявам открито през всички: Не познавам лично началника на кабинета на президента Радев, журналиста Иво Христов, защото е невярно, че  същият  е работил за мен! Не е работил!

Изобщо не приемам да се замесва моето име с това на премиера Борисов! Президентът Румен Радев намекна, че ние работим заедно,  но аз  нямам и никога не съм имал бизнес-интереси или каквито и да било  други обвързаности с премиера!

Считам, че изобщо не е сериозно премиер и президент, хора, които са на върха на властта в България, да ме използват без мое съгласие, опитвайки се да разрешат проблемите помежду си! И да опетняват името ми.

Каквито и проблеми да имат помежду си премиерът и президентът, препоръчвам  да си ги решават занапред като големи момчета, като генерали, без да ме намесват като  депутат от опозицията. Аз  нямам никакво отношение към техните спорове за  танкове, самолети,  търгове или някакви там  комисии.

Тяхната битка ги постави в услуга на олигарси  като Иво Прокопиев и  кръгове около него, които аз непрекъснато  разобличавам през моите медии!“ – завършва гневното писмо на ДПС депутата.

Ама, Пеевски!

Запри се!

Къде се вреш, когато двама големи си мерят…пагоните?

Нали самият ти наскоро заяви, че НЯМАШ МЕДИИ?!

И понеже всички знаем кои са, тези медии, които НЯМАШ, не громят толкова Прокопиев и олигархията, а от сутрин до вечер стрелят по президента, съпругата му и възхваляват Борисов. Ако нямате някакви бизнес-отношения с премиера-слънце, защо тогава той грее от ранни зори в тези медии? Даже има материали със заглавие – първият „Борисов излетя за Брюксел“, а след два часа „Борисов успешно кацна в Брюксел“. Липсва само какво е правил в самолета, хапнал ли е, облекчил ли се е и колко пъти и други важни за народа действия.

Не помниш ли, че в свое интервю главният редактор на един голям сайт те обвини, че си му го превзел и отмъкнал? А вестниците, които купуваше на килограм?

Защо всички те хвалят Борисов и се мятат срещу всеки, който засегне Светиня Му? Това от чиста любов ли го правиш, или срещу пари?

Как така нямате общ бизнес с Борисов? Ами КТБ? Кой я фалира и открадна милиарди? Ако не вярваш на родната преса, прочети чуждата – там пише?

Ами обществените поръчки?

Ами разните там лотове на магистралите, за които фирмите ти се явяват единствен кандидат на търга?

А Националната лотария на кого е и с кого се „делкат“ едни милиони?

Как така си единственият депутат, който не ходи на работа, а получава заплата?

Защо само ти от депутатите имаш държавна охрана и те вардят повече от яйце на Фаберже, след като не стъпваш в парламента?

Като не работиш за обществото и избирателите си, за кого работиш? И в качеството ти на какъв те охраняват?

Нямаш общ бизнес с властта? Бориш се с олигарсите за чест и слава само?

Да!

А ние вярваме в малки зелени човечета и в Дядо Коледа!

По-добре замълчи!

Каквато и да е битката между премиера и президента, ти си в позицията на губещ!

Защото ако нещата се напекат, а те ще се, Борисов просто ще те хвърли на вълците.

Не вярваш ли?

Че няма себе си да хвърли я!

Редакция: Автор Станислава Славова , istinata.net

 

Tagged

1 thought on “Пеевски жално изквича! Не отива на двама генерали, особено Радев, да ме….подмятат като футболна топка! Аз съм честен и чувствителен човек!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *