Пеевски: Рашков има най-малко право да коментира, защото ерата на Рашков е на един мракобесен министър на МВР

България отблизо

Тъмнината ще свърши, ще има светлина, както казваше едно бау-бау

Рашков има най-малко право да коментира, защото ерата на Рашков е на един мракобесен министър на МВР. Нека да мине в зала, сега е минало само в комисия. Ще коментираме, след като мине в пленарна зала, не можем да предрешаваме решенията в зала. Не сме разговаряли за председател на комисията за контрол на спецслужбите. Нека го обсъдим с партньорите. Това каза председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски след участието си в правна комисия, на която бе отнета комисията за контрол на службите от „Възраждане“.

„Г-н Рашков има най-малко право да коментира, защото ерата на Рашков е на един мракобесен министър на МВР, който влачеше хора и ги извличаше от къщите им. Той има да отговаря на много въпроси, като например какво стана с неговия градинар и какво се случи с разследванията. Българската прокуратура също дължи отговори на обществото”, коментира Пеевски.

Пеевски разкритикува и работата на прокуратурата, като по думите му е време държавното обвинение да започне да казва какво прави и как си върши работата: „Имахме мракобесен главен прокурор в миналото, но сега това продължава. Искаме информация и ще зададем въпроси към г-н Сарафов и към службите. Почваме да питаме всички въпроси, защото всичко трябва да е пред очите на хората. Тъмнината ще свърши, ще има светлина, както казваше едно бау-бау. Къде сме чули имената на Копринков и Ушев. Надявам се да не потулвате имената на касиерите, защото гледах специално емисиите.”, допълни Пеевски.

Източник Труд

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *