Пеевски ревна: Очаквам президента веднага да си подаде оставката! Диктатурата му свърши!

България отблизо

Искам институциите да започнат да работят, да има ново начало, хората да получат правосъдие, всички да са равни. Чудесно е всичко, което казва Мистър Кеш, да бъде проверено. Това заяви пред журналисти в парламента лидерът на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

„Диктатурата му свърши, няма да се повтори. Единственото, което е чудесно – изкарах го от удобния комфорт на уютния му кабинет. Той излезе, каза, че ще прави партия. Чакам го на терена, ръкавицата е хвърлена, аз я приемам. Искаме битка на политическия терен.

 

Не може да седи в уютното кресло на президент и да злоупотребява с институцията, да се крие зад пълния си имунитет. Интересното, което прокуратурата каза днес, е, че не могат да предприемат действия, защото той имал имунитет. Значи чакаме имунитета му съвсем скоро да падне. Има си процедура за сваляне на този имунитет.

Нека прокуратурата ни даде данни – има ли нещо, няма ли. Аз нищо не твърдя. Чакам отговор от прокуратурата и от службите“, посочи той.

„Не мога да разбера прибързания отговор на прокуратурата, че нямат абсолютно нищо за съветниците на президента, аз още не съм си подал питанията.

Припомняме, че по-радо днес Радев нарече Пеевски „господин Магнитски“ и отговори, че в президентството корупция няма. Тя трябва да се търси при други политици.

 

Tagged

1 thought on “Пеевски ревна: Очаквам президента веднага да си подаде оставката! Диктатурата му свърши!

  1. свиня проста и долна,магнитски е най малкото което се случи с теб,трябва и при бай Ставри да те вкарат

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *