Пламен Бобоков показа чата си с Борисов: „Добро утро, Бос! Хайде да се видим“

България отблизо
От 31 март 2019 г. съм написал на премиера Бойко Борисов: „Добро утро, Бос, задава се голям проблем с Либия. Молят те да се видим за 10 минути“. Срещнахме се, видяхме се. Коментирахме за кратко и той предприе адекватни мерки. Обади се на премиера Сарадж и лично му благодари за това. Това разказа бизнесменът Пламен Бобоков по БТВ.
Ето какво още обясни той за обвиненията, медийните атаки и действията на прокуратурата:

Борисов е Бос на държавата. Очевидно се познаваме отдавна, не съм в близки отношения, но както виждате си пишем. С Пламен Узунов сме познати, приятели в личностен план.

 

Коментираше се решение на ВАС. Но какво се случва с  кораба „Бадр“? Той продължава да е пленен.  За година и половина е сменил 5 флага в опит да избяга. Имиджът на държавата е фактор за успешна продажба в чужбина. В Либия ще има огромни възможности за развитие на бизнеса. На мен ми е важно за имаме дори отношения с Либия. Губя възможности. От около 2 години се познаваме с Узунов.  Нормални приятели сме  без ексцесии. Защо не се разследва мафията, която краде танкер? ДАНС и прокуратурата да си свърши работа.

Аз нямам телефон на президента. Виждал съм се с него по повод официални посещения. Имал съм възможност за говорим.

Съвсем нормално е един бизнесмен да търси подкрепа от държавата.

Страшно ми е да си помисля какво изпитва обикновения гражданин. Никой не те брои за жив, ако нямаш връзки. Умираш прав. Има огромен дефицит на съвестни хора. Тежко му на бизнесмен, който очаква дипломат да му свърши работа. Но е важно той да е интелигентен, да говори езика и той да застане до вас по време на срещи, за да помогне за българския бизнес.

Недопустимо е да се вадят нещата от моя телефон. Това беше тотално дъно. С Корнелия Нинова никак не се наричам. Не си общувам толкова с нея. Но си общувам с политици от различни партии. Каракачанов е едно от големите ми разочарования. В момент на трудности разбираш кои са истинските му приятели. Нищо не искам да коментирам. Аз си знам най-добре. Каракачанов е интересен, забавен човек. Но той ме разочарова. Ние с брат ми се опитваме да помагаме на хората. Създали сме и сме помогнали на 30 милионера в България.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *