Поредна изненада! Лиляна Павлова ще се грижи за магистралите и пенсионерите от Брюксел. Готвят я за…

България отблизо
Лиляна Павлова се върна в Народното събрание като депутат от групата на ГЕРБ, гласят я за участие в листата за евроизборите.

Павлова се връща в НС след като в края на 2018 г. бе закрито Министерството за българското председателство на Съвета на ЕС, а тя бе освободена от поста министър.

 

Депутатите я избраха за член на две парламентарни комисии – по труда, социалната и демографската политика и по правни въпроси, съобщава БГНЕС. Мнозина смятат, че Павлова може да оглави листата на ГЕРБ за европейските избори или поне да получи избираемо място в списъка на кандидатите за евродепутати.

Този слух се носи отдавна и явно е истина.

През последните месеци Павлова ограничи медийните си изяви до минимум с надеждата народът да я позабрави. След изцепките си, че българските пенсионери са богати, че работещите в чужбина трябва да пращат пари на родителите си, за да не тежат на бюджета, след изказвания, че не познава хора с ниски заплати, тя внезапно млъкна. Заради народната „любов“, която спонтанно се изля отгоре й.

Отдавна се говори, че заради преданата й служба рамо до рамо с Борисов, той й е обещал място в Брюксел.

В момента по този въпрос не се шуми, за да няма негативни реакции и ЛилитУ да поизлъска имиджа си. Как ще го лъска след осемгодишна употреба, никой не знае. Вероятно ще се разчита на късата народна памет.

Сметката обаче е направена без кръчмаря. И без народа.

Как ви звучи една битка между Павлова и Елена Йончева за европарламента?

На нас специално ни звучи трагично и смешно.

Борисов има апетит да вкара колкото може повече депутати.

Присъствието на Павлова в листата обаче, най-вероятно ще му изиграе жестока шега.

Освен ако изборите не са вече нагласени!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *