Борисов: Живях в колиба! Създадох ГЕРБ да се бори с БСП и вече столетия го правя!

България отблизо
„Трябва да има дебат хубаво ли е да има високи сгради. Като минавам по „Цариградско”, гледам високите сгради – те са красиви. Дават съвсем друг облик на града. Ако искат колиби- колиби. Ние живеехме в колиба – две стаи в Банкя”, заяви ни в клин, ни в ръкав Бойко Борисов от Брюксел.

Запитан за мнението му по темата с имотните скандали, Борисов заяви: „Да коментирам ли закона, който БСП си приеха, всичките им корупционни сделки да отпаднат със закон?”

 

„Аз тази партия съм я създал, за да се бори с корупцията на комунистите вече столетия. Тя, благодарение на българския народ им нанесе толкова поражения във всички избори, колкото никоя друга партия в историята на България. Естествено е ударите върху ГЕРБ да са страховити”, допълни Борисов.

Сигурно слънцето много е напекло Бащицата.

Как е създал ГЕРБ преди още да се роди?

Как се бори с БСП столетия, като тя е на 30 години?

Изобщо мисли ли, когато говори, или го кара на автопилот?

Репресиран ли се чувства, че е живял в жилище две стаи и кухня, когато всяко четиричленно семейство по времето на соца живееше в такова?

Как се превърнаха неговите наследствени две стаички  в Банкя в голяма къща с ограда, през която и пиле не може да прехвръкне? Някой питал ли го е как изгради своя имот?

И предпоследно: Като е толкова против Оня режим, защо е станал не само член на БКП, но и личен телохранител на Тато? Можел е да си изкарва хляба и маста и по друг начин.

Предпоследно, защото последен въпрос към Борисов никога няма.

Той винаги успява да ни изненада с още нещо и ни оставя с отворена уста!

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *