ПП скочиха на Пеевски: Няма право да се гаври с премиера и да му иска мястото. Нека първо погледне себе си!

България отблизо

„Политическа партия „Продължаваме промяната“ осъждаме остро безпочвените критики на г-н Делян Пеевски към премиера акад. Николай Денков, както и неговата грешна самопреценка за ролята му в държавата“, се казва в позиция, разпространена от пресцентъра на партията.

 

Тя продължава така:

„Не агресивният ПР и имитацията на сила, а поемане на отговорност за управлението извади държавата от порочния цикъл от неуспешни избори, даде и ясна програма и посока за работа, обърка и затрудни създаваните с години схеми на зависимости.
Продължаваме да изпълняваме нашите цели въпреки всички предизвикателства.
Истинската сила е силата на промяната!“

 

Припомняме позицията на председателя на ПГ но ДПС Делян Пеевски от вчера: „Ако премиерът не може да се справи, да отида да му свърша работата. Аз мога да я свърша. На Денков срокът му изтече, след три месеца няма да е премиер повече.“

 

„Николай Денков не си върши работата като премиер, критикувам го, за да започне да работи – седи в уютното си кабинетче, нещо разпорежда онлайн – това е несериозно. Хората бедстват 4 дни без ток, той нищо не прави, да си върши работата и да не се занимава с парламента. Денков има по-ниско доверие от кабинета на Виденов, това нормално ли е?“, коментира гневно в кулоарите на парламента председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

 

„Ако той не може да се справи, аз да отида за 1 месец да му свърша работата и ако рейтингите ми са по-високи – ще остана“,  бяха думите на Пеевски, които явно тежко са ооттекнали в ПП.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *