Правителството си отива! Въпросът не е дали, а кога!

България отблизо
Най-късно до края на февруари правителството ще си подаде оставката, за да влезе после ГЕРБ в общата кампания за предсрочни парламентарни избори, прогнозира лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов.
Според него е логично извънредният вот за Народно събрание да се проведе съвместно с евроизборите в края на май.

„Кабинетът очевидно си отива и въпросът не е „дали“, а „кога“, тъй като се вижда, че хората, които управляват страната осъзнават, че за тях властта се превръща в нещо токсично. Всеки изминал ден ги отдалечава от шанса да повторят дори това, което имаха като резултат на предишните избори. Даже според социолозите, единият от партньорите в управленската коалиция, т.нар. патриоти, е твърде вероятно да не влязат в следващия парламент дори и заедно. А какво да говорим, ако се явят поотделно“, коментира лидерът на „Възраждане“ Костадинов пред радио Стара Загора.

Правителството си отива и защото изчерпа управленския си потенциал. Гърмят скандал след скандал, лъсват далавери за милиони и милиарди, а рейтингът на управляващите се е свлякъл до дъното.

Отива си и защото народът не иска да живее повече в бедност, в наглост и да бъде лъган непрекъснато от политици, които буквално го вкараха в блатото през последните години.

Протестите няма да спрат, категоричен е Костадинов, а Борисов ще остане в историята.

Tagged

3 thoughts on “Правителството си отива! Въпросът не е дали, а кога!

  1. А КАКВА Е АЛТЕРНАТИВАТА ПИТАМ ВЪЗРАЖДАЩИТЕ СЕ ,ИМАТ ЛИ КОНЦЕПЦИЯ ЗА ПРАМЯНА НА СИСТЕМАТА ,ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ, КАК ЩЕ СЕ ФОРМИРА ПОЛИТИКА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ,ОБРАЗОВАНИЕ,ПРАВОСЪДИЕ И ПР. ИМА ЛИ ПОДГОТВЕНИ ЕКИПИ ЗА РАБОТА ПО НОВАТА ПОЛИТИКА ,КАКЪВ КУРС НА ВЪНШНА ПОЛИТИКА ЩЕ СЕ РПРИЕМЕ И НАСЕЛЕНИЕТО ЩЕ БЪДЕ ЛИ ПОПИТАНО ??? МНОГО РАБОТА И МНОГО МЛАДИ И НЕОПЕТНЕНИ ХОРА ТРЯБВАТ !!???

  2. Най-важното е да се махне за винаги ГЕРБ ББ стига им 16 г.. Ще се намерят хора да надграждат и променят, ако не стават ще ги сменим не както сега 16 ББ мутрите несменяеми и конспираторите Бриго Аспарухов, Първанов, БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *