Внимание: ПОЯВИ се ФАКТОРЪТ, от който Западът се СТРАХУВА! Вижте ЗАЩО!

България отблизо

През 90-те години на миналия век Щатите опитаха икономически да завладеят и унищожат Русия. Както и България.

Големите западни корпорации се настаниха в промишлените и търговски центрове на страната и започнаха да унищожават икономиката и да ограбват ресурсите. Развихриха се всякакви американски фирми и така наречените „неправителствени“ организации, които завладяха цялата икономика, политическия живот, медиите, социологическите проучвания и изборите в Русия. Както и в България.

Разгромиха армията. Оставаше само да се ликвидират ядрените сили на славянския Колос. Наричаха Русия остатъчна държава и планираха да я разпокъсат на отделни феодални владения. Открито се подиграваха на тогавашния президент Борис Елцин.

Но въпреки цялата огромна армада, която хвърлиха срещу Русия – те не успяха. И то заради една малка, но съществена причина. Която Западът в заслепението си от „победата“, не предвиди. Тази малка причина беше огромната обич на руснаците към своята Родина.

Когато Елцин трябваше да избере свой наследник на президентския пост, имаше избор. Прозападният Борис Немцов или „кагебистът“ Владимир Путин. Елцин пренебрегна Немцов и избра Путин. Защото прекрасно съзнаваше, че Русия е в смъртна опасност. И бонвиванът-женкар Немцов, няма да може да я спаси. Затова прозападно настроеният Елцин напълно пренебрегна Немцов и избра за свой наследник „комунистът“ Путин.

Тоест, когато Родината е във върховна опасност, руснаците забравят своите идеологически различия. И се обединяват. Дори с най-заклетите си идеологически врагове. За да спасят Русия. И Родината да възтържествува.

Така беше и през Втората световна война. В съзнанието на всеки руски човек все още кънти мощният призив: „За Родину, за Сталину!“ Защото именно този повик спаси Русия от фашистките пълчища. Именно той беше жертвения зов, който обедини огромната страна под знамената на победата.

Сега западните русофоби каканижат клевети, че Сталин бил кръволок, а Ленин бил с мозък колкото орехче. Но Западът не се интересува нито от Сталин, нито от Ленин. Дебелобузестите чичковци с гащи на раета и звезди, искат да разбият единството на руския народ. Затова обявяват Сталин за кръволок, а Путин за чудовище.

Но не са си направили добре сметката. Понеже, както по времето на Великата отечествена война, руските хора се обединиха около фигурата на Сталин, който се бореше да спаси Съветския съюз, така и сега, целият руски народ се обедини около личността на Владимир Путин, който се бори да спаси Русия.

Ето точно тази всеотдайна и жертвена обич към родината, и готовността да се обединим всички около нея, трябва да постигнем и ние, българите. Понеже предупрежденията на учените са недвусмислени. България загива, докато се делим на русофили и русофоби. Заплашени сме да изчезнем всички. Заедно с България.

Аз съм русофил. Признавам. Но нямам нищо против Запада. Имам много приятели, обикновени хора и в Германия, и в САЩ, и в Канада. Не мразя никого. Напротив. Бих се радвал, ако цялата енергия на прозападно настроените българи се насочи не към унищожаване на българите-русофили, а към обединение с тях. За да спасим България от големите корпорации, които я унищожават. И разбира се, от техните пудели в правителството и парламента.

През декември 2017 г., САЩ обявиха Русия и Китай за врагове. Нима русофобите си мислят, че щом Русия е враг на САЩ, то България ще бъде възприета от САЩ като приятел? Ако Западът победи Русия, той ще се отнася към русофобите, също както и към русофилите. Тоест, ще ни изтребят всички. Както го правят и сега.

Затова, нека забравим различията. И се обединим в името на България. За да я спасим. И РОДИНАТА да възтържествува.

Защото още Хан Кубрат го е казал: Силата е в единството!

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Внимание: ПОЯВИ се ФАКТОРЪТ, от който Западът се СТРАХУВА! Вижте ЗАЩО!

  1. Добре е написано и е истина. Около коя идея или личност да се обединят всички българи?! Няма ги Ботев и Левски, няма го българският Пиночет. Свинарят Ивайло е победил войската и е загубил всичко защото е нямал идеология……

  2. До Иво Македонски: Коментарът е добър, харесва ми. Но имайте пред вид, че лозунгът от ВСВ е „За Родину, за СталинА“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *