Протестиращи обещаха изненада за Борисов тази вечер!

България отблизо
Започна протестът в София, който си поставя за цел защита на България от диктатурата на властта.
Пред Президентството продължават да се събират много хора. Адв. Николай Хаджигенов каза, че очаква ескалиране на протеста тази вечер. Той обеща изненада в по-късните часове.

Той коментира и думите на Гешев, че се отнасял еднакво към всички.На което Хаджигенов отговори, че няма никакво разследване срещу Пеевски, което е един от най-важните въпроси.

 

За втори ден граждани се събраха пред „Дондуков” 2, за да изразят подкрепата си за президентската институция. Те се обявиха против главния прокурор Иван Гешев и правителството. Причината – извършеното разследване срещу двама съветници на Румен Радев – Пламен Узунов и Илия Милушев, за които стана ясно, че са изнасяли класифицирана информация.

 

В 18:00 ч. се очаква към протеста да се присъединят представители на „Да, България” и „Демократична България”. Засега все още не е започнал контрапротестът на симпатизантите на ГЕРБ, които се очаква да пристигнат от провинцията. Успоредно започна и спонтанен протест на работещи в заведения с призив „Оставете ни да работим“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *