Проф. Антоанета Христова: Хората имат нужда от ГЕРБ, защото дава стабилност и ясен път!

България отблизо

Кога си в задънена улица – когато си планирал нещо, но то не се случи.

Протестите не изпълниха планираното от организаторите им. Липсата на лидери и идеи бе грешката на протеста. Христо Иванов и организационните лидери отричат да са такива.

Това заяви в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по Канал 3 политическият психолог проф. Антоанета Христова.

„Исканията на протеста бяха толкова крайни, че да не се случат“, коментира експертът.

„Демократична България“ не доказа последователност в поведението си. Големи части от ДСБ в страната се оттеглиха и отиват към други партии. Най-вероятно Христо Иванов ще се ориентира към дясната част на политиката, за една успешна коалиция. А в дясната част на политиката са ГЕРБ, ДПС, и вероятно, партията на Слави Трифонов. Ако „Демократична България“/ДБ/ не иска коалиция с ГЕРБ, тя може да се обърне към Слави Трифонов, но само с него успешна коалиция е невъзможна. А Христо Иванов си отряза пътя към ДПС, така че или ще се обърне към ГЕРБ, или ще си остане в опозиция и от неговата партия ДБ, нищо няма да зависи в следващия парламент“, разкри проф. Христова.

„БСП не събира подкрепа и не бележи разширяване – напротив подкрепата им спада. Недоволните от ГЕРБ търсят месия, но не я виждат в БСП. Социално неприемливо е да си в коалиция със социалистите“, коментира политическият психолог.

„БСП не показва решения и така отваря вратите за една нова лява партия на политическата сцена в България. Младите искат ново ляво“, разкри проф. Христова. „Процедурата за избор на лидер на БСП беше унизителна за много хора, затова и част от партията се отцепи“, допълни тя.

Рационалните хора търсят кой дава решения на проблемите в криза, разкри проф. Антоанета Христова.

„Хората имат нужда от стабилност, ясен път и подкрепа на реформите, тоест имат нужда от ГЕРБ“, завърши политическият психолог.

Tagged

1 thought on “Проф. Антоанета Христова: Хората имат нужда от ГЕРБ, защото дава стабилност и ясен път!

  1. Хората с морал, нормалните хора, имат най-малко нужда от духалко-смукачки- най последното стъпало на проституцията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *