Проф. Боян Чуков разкри какво е направил Путин веднага след убийството на Даря Дугина!

България отблизо

Убийството на Даря Дугина стана около 21.00 ч. на 20-ти август и последиците от него могат да се охарактеризират с приписваната знаменита фраза на Тайлеран, френски държавник от 19-ти век: „Това е по-лошо от престъпление, това е грешка.“

 

По информация на англоезичен информационен ресурс, Путин незабавно, след като научил за убийството на дъщерята на Дугин, е подписал указ за спешно активиране на силите на група „Алфа“, която работи под егидата на руската Федерална служба за безопасност/ФСБ/. Когато членове на Хизбула отвлякоха четирима руски дипломати през 1985 г., убивайки един от тях, Русия изпрати група „Алфа“ на КГБ да се справи със ситуацията.

Случаят бе достатъчно широко обсъждан в световните медии. Предполагам, че в обозримо бъдеще ще научим за последиците от активирането на група „Алфа“.

Така ще разберем и руското следствие до каква писта се е добрало по случая с Даря. Иначе се забелязва букет от версии за извършителите и поръчителите на това престъпление.

Като се започне от неизвестната Национална републиканска армия на Русия, украинските специални служби под ръководството на МИ6 или ЦРУ и се стигне до Мосад. Богат избор в зависимост от пропагандната гледна точка.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *