Проф. Витанов: Войната в Украйна ще свърши зле за американците

България отблизо

„Няма промяна в теориите на основата, на които ви обяснявам какво става. Те са си основани на идеите на Бжежински и се потвърждават. Ден след ден“ – с тези думи математикът проф. Николай Витанов започна своя ежедневен анализ за случващото се в българската политика и войната между Украйна и Русия.

 

„Збигнев Бжежински (ден 21)

….Не сме притискали руснаците да се намесят, но съзнателно увеличихме вероятността те да го направят…..

Казано за войната в Афганистан, но с пълна сила важи и за войната в Украйна. Войната в Афганистан обаче свърши зле и за американците. Така се очаква да свърши и войната в Украйна.

Караме нататък

Българската политика

Работна теория – формиращо се племе от продажници продава ежедневно българските национални интереси и забаламурничва народа с Кукленото шоу. Нали е така по Бжежински? Така е.

Продажничеството отива към нови висоти. Племето измисли как да хариже зенитно-ракетните ни комплекси на Украйна.

1. Ама те ракетите към комплексите не стават вече, да ги харижем на Украйна. Прост въпрос – че как тъй ще ги харизваш, като не стават.

Ама не можели сме да ги оправим. О-хо-о-о-о, значи сте отслабили националната сигурност.

Що не сте купили или произвели заместващи ракетни комплекси? Както виждате, теорията по Бжежински е желязна – продажниците продават, та пушек се вдига.

2. Следващата сценка – амчи то, кат дадохме ракетите, не ни трябват и пускови установки. Дай да харижем и тях.

Нали схващате, нямаме ракети, защо са ни пусковите установки. Къде са ракетите? Амчи-и-и-и-и, харизахме ги.

Въобще не трябва да се съмнявате в продажничеството на нашите юнаци. Те затова са инсталирани – да продават националните интереси.

3. Следваща поред сценка – ама ний сега ще си купим нови ракетни комплекси за ПВО. Тъй, амчи как – ще си купим. Каквото имахме харизахме, сега ще купуваме на двойна и тройна цена ПВО комплекси с доста по-лоши характеристики.

Щото Пейтриъта, дето си изстреля всичките ракети и пак го думна Кинжала, всички го видяхме. А кой ще ти даде Пейтриът? И кога?

Ще ни продадат нещо по-лошо. След 2-3 години. А дотогава, кВо става с националната сигурност? Как кВо – продадена от формиращото се племе от продажници, това ще става.

На колене пред Бжежински, юрдечета мои. Железни теории се правят на основата на неговите идеи, сами виждате.

Разкрякало ми се юрдече, че видиш ли нямало математика тук, а имало гадаене по Бжежински. Бжежински, юрдече крякащо, е за да се обясни с думи прости на народа, какво става. Математиката идва след това. И тя си е за мене.

Така. Кукленото шоу продължава.

В следващите дни интензитетът на кукленото шоу се очаква да се засили. Куци и сакати кукли ще ви убеждават, какви добри кметове ще бъда. Като имате наум, че компетентността на кандидатите непрекъснато спада, очаквайте нови рекорди в забатачване на комуналната инфраструктура.

Отиваме към войната

Работна теория по Бжежински тук – трябва да се направи всичко за да се разсипе Украйна, та Русия като отхапе голямо парче от нея, да не стане империя веднага.

Как става? Помните Великата доктрина: Намери глупак, който да ти реализира интересите за собствена сметка.

И ето ви го обяснението – помпим украинците със стари оръжия и ги бълбукаме със заеми, за да си разрушат страната и да си унищожат населението. Хем вредят на Русия директно, като я отслабват, хем и след края на войната Русия няма да стане веднага империя.

По фронтовете – нищо интересно. Поредните юруши, поредните украински войничета на 2 метра под земята, поредното систематично разрушаване на украинската инфраструктура от съветските времена (добре че я има). Затова, да погледнем малко в перспектива.

Чичо Сам затъва в тази война. Път към победа на проксито няма, перспективите за свършване на наливането на пари в украинската бездънна яма нещо ги няма.

Ама така излизало евтиничко – отслабваме Русия, за сметка на таквиз, които се самоунищожават, за да ни реализират интереса за собствена сметка. Така де, но ако войната продължи прекалено дълго, от проксито може да не остане много, а Русия може да се превърне в империя.

Значи, съгласно Бжежински, не трябва да изтърваме момента, когато да спрем войната като спрем системите на проксито. А какво се чува от проксито? Русия трябва да почувства загубите. Не думай! Значи още не ги е почувствала? Проксито си пише само слаб 2, що ли?

Ама то, ний сега като замразим войната и Украйна ще стане като Южна Корея, пък Русия – като Северна. Какво да кажем тук? Кончета сънуват зелена тревица, шаранчета се мятат по голи кукички.

Ти загуби Донбас, пък чакай да станеш Южна Корея. Плановете са още опреди над 80 години – 10 пъти намаляване на населението, аграрен придатък. Толкоз.

А какви ще са последствията от тази война? Я да изкажем НЕКОИ СЪОБРАЖЕНИЯ ДРУГАРКИ И ДРОГАРЕ (това е цитат, ама от кого е, младежта не помни) Та

1. Ко ша праим с Китай? Докато чичо Сам затъва в тресавището на прокси войната в Украйна, Китай си се развива-а-а-а. Което означава проблемчета за чичо Сам в Азиатско-Тихоокеанския регион.

Зер, без Тихия океан чичо Сам ще загуби имперския си статус. Това ще има интересни последствия за проксито. Има да кря-я-якате, юрдечета мои – ма как така, ма що така. Демокрацията си има ексцесии, юрдчета мои, а както е казал Чърчил – и тя е лоша система.

Ма що Китай? Щото Китай е голяма хапка и източник на много печалби. Кви печалби, бе Витанов? Ами, проксито е твърде малко за да задоволи апетита на амерканския военно промишлен комплекс.

Некаква си Украйна там. Виж, да превъоръжиш американската армия, че да е готова за война с Китай, тука вече ще пада парата. Анадънму?

2. Либерализма си изпя песента. Следва много весела сценка: Милиони мятащи се на голите либерални куки шаранчета и още повече крякащи юрдечета ще гледат как капитализма изоставя либерализма. Ще протестираме ли, като плющим шкембаци по паветата?

Няма, иначе господарите няма да сипят в паничката. Свободата ще отиде по дяволите. Каква свобода, какви 5 лева? Транснационалните корпорации като заграбят активите на държавите, ще ви дадат една свобода, де гиди, крякащи юрдеци.

Я четете математика, да видите Кенет Ароу за коя система управление е казал, че е най-добра. Демокрацията? Цъ-ъ-ъ-ъ. Свобода на словото? О-о-о-о, да видите, какво се задава.

И тъй, стига за днес. Малко глобален поглед, че да попочинем от скучното месосмилане по украинските фронтове. Прокси войната продължава, целта си е същата – Русия да не стане империя, 10 пъти намаляване на населението на проксито и превръщането му в аграрен придатък. Ний индустрия си имаме. НЪЛ тъй, юрдечета мои?

Зловещият Витанов продължава да изпробва концепцията за вълновия пакет от идейни вълни. Крякат юрдечетата. Усещат, че Витанов нещо ги гъбарка, но не могат да разберат как точно. Спокойно, на бати юрдечетата. Математическата теория е готова, нека се публикува и ще ви я пусна да си я четете. А тя, дето не сте юрдеци, вече знаете – зад всяко действие на Витанов стои математическа теория.

И не забравяйте

Закон на Витанов: Демокрацията води до ексцесии. Затова първата задача на мъдрия управляващ е да ограничава ексцесиите на демокрацията.

Я да видим накрая, какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 430 дни.

Прескочихме 365 дни. А какво беше това 365 дни, а , юрдечета мои?

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 532 дни. 17 месеца са 516 дни. 18 месеца са 547 дни.

Като дойдат следващите епидемии, тогава ще извадите числата от тези рекорди и ще сравнявате. И тъй ще разберете кой колко струва.

Над 500 дни валидна прогноза. Над 17 месеца.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.

Нека да е ясно следното. Основният източник на информация за текущата вълна и какво до правите са здравните власти. От 19 март тази година, след 3 годишна работа, вече не се занимавам активно с Ковида. Големите програми, който вървяха нон-стоп и следяха обстановката в най-малки подробност са спрени.

Вървят само някои малки програми, които правят частични изчисления, на основата на които ви казвам това или онова. Както виждате, те са достатъчни, за да се направи прогноза за 2-3 седмици напред. Тя не е официална и не сте длъжни да се съобразявате с нея.

Знаете я отдавна прогнозата до края на септември – проблеми не се очакват, РЗИ-тата могат да контролират добре ситуацията до 500 регистрирани случая. Тоест не се очаква регистрираните случаи да надхвърлят 500 до края на месеца. Виждате, че това и става. Като дойде октовмври, ще ви пиша какви са очакванията за първите 2-3 седмици на месеца.

Що се отнася до развитието на текущата вълна – тя си се надига, но засега опасност няма. Все пак, внимавайте, спазвайте дистанция и по-възможност – по-далечко от кашлящи. Помнете – спасяването на давещия се е в ръцете на самия давещ се.

Желая здраве и успехи и нека вирусите и войната стоят далеч от вас“, написа проф. Витанов в личния си фейсбук профил.

Източник БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *