Проф. Витанов изригна: Двуличие! Протестират за ужаса с Дебора, а потулват убийството на Митко! Ето каква е целта

България отблизо

Математикът проф. Николай Витанов разкри какво според анализите му се случва в българския политически живот. Той говори и за това как се развиват бойните действия на фронта между Русия и Украйна.

 

Българската политика.

Кукленото шоу.

Невежеството е сила!

Какво става зад кулисите на шоуто. Девойчето нарязано. Почваме потулване на случая, нали така.

Потулваме, потулваме, потулваме, всички потулват, лека телесна повреда, туй-онуй, че накрая и съдът пуска юнака. Единичен случай ли е това? Не-е-е-е. Обаче нейде има издънка в процеса и работата се размирисва.

Неканен, случаят се оказва на сцената на Кукленото шоу – под прожекторите. И се почва суетнята.

Осъждаме, осъждаме, осъждаме – не минава номера. Хайде едно протестче ще спретнем, че да се снимаме с народа и после кой накъдето – по моренцето.

Писал съм ви много отдавна – така са наведени тия, че векторите им орат земята. Хич не им пука за девойчето.

Важното е джендъризмът да бъде набутан в България. Това е поръчката, която изпълняват – разединяване на обществото чрез изкуствено създаване на малцинства и противопоставяне на малцинствата на мнозинството. Цел – докарване на обществото до неспособност да реагира на външното управление и ограбване.

Доказателства:

1. Съдебната система е докарана до състояние на пълно спане. Случаят в девойчето ви го демонстрира.

2. Тия, дето докараха съдебната система до пълно спане, сега протестират срещу това, че съдебната система е докарана до пълно спане. Нали ги видяхте – фоткат се на протестите, нахилени все едно национален празник празнуват

3. Пълно двуличие – значи за девойчето протестираме, щото можем да използваме това да прокарваме джендъризма, а жестокото убийство в Цалапица – ни вопъл, ни стон.

Е-е-е-е, там няма как да яхнем протеста и да го използваме за налагане на джендъризма. Там ще замълчим, ще се завъртим насам – натам, ще посумтим, та дано се забрави.

Може и да пуснем сега някого – лопати носил, гроб копал, ама не е съучастник. Нещо тук за се засилим да си прекратяваме отпуските и извънредно да свикваме Народното събрание? Не-е-е-е, не е полезно за каузата на джендъризма.

4. Още по-голяма двуличие – гласуваме срещу увеличаването на наказанието за педофилия, а в същото време крещим до небето за увеличаване на наказанието за посегателство срещу хора с различна сексуална ориентация. Орат векторите земята, че пушек се вдига.

Стига ли ви? Ако не ви стига, гледайте ги как тъпчат нагоре – надолу и как ви обясняват, колко са загрижени. Знаели са за случая отдавна, можели са да подготвят промени в наказателния кодекс и да ги приемат преди да почне ваканцията.

Докарали са държавата до батак и сега ви играят сценки на загриженост. Протести ви организират, пиар сценки със завръщане от морето правят.

Леле каква загриженост. Наказателния кодекс набутан с текстове, писани на коляно, престъпниците си умират от кеф, че не могат да ги осъдят. Оставяме настрана, че повелята е да ги пускат или да им дават минимални присъди.

Пълна отврат. И пак седят на сцената – протегнали ръчици, разперили пръстенца и пак ви играят сценки. Например сценката – ей сега, ей сега ще влезем в Шенген. А Австрия кво каза по въпроса? Нещо от рода – К-о-о-о-о-о? Не-е-е-е-е!

Може ли да формулираме есенцията на горното с едно изречение? Можем

Закон на Витанов: На надупен вектор, земята му пречи.

Надупени, орат земята, всичко им пречи, всичко са съсипали. Изправете се, бе – казва им Витанов. Как да се изправят горките – нали веднага ще ти свалят от сцената на Кукленото шоу.

И тъй Кукленото шоу. Очаквайте следващите сценки от програмата. А програмата съдържа

1. Суетни за прикриване на разпарчетосването на държавата и обществото – говорим ви за обединение, сеейки разединение. Туй ни пречи, онуй ни пречи, Гешев ни пречи. А, чакай, Гешев го няма вече. Абе, няма значение – пречи ни. Гледаме – Гешев го няма, а съдебната система – цъфнала и вързала и дава плод.

2. Национални предателства – с прибежки и припълзявания заработваме острова в Тихия океан. Но първо трябва да набълбукаме държавата с дългове, а хората – с високи цени, например на тока и с други проблеми.

И така, есенният сезон на Кукленото шоу се очаква да започне със сценки от програмата „Голямото набълбукване“. Ликуй народе. И не забравяй да си плащаш редовно.

А за тия, които очакват нещо да се промени – малък анализ.

Я да видим – има ли промяна на вектора на правосъдието в съдебната система? Няма. Има сценки от Кукленото шоу, колкото да се вдигне пушек, че се прави нещо.

Нищо не се прави по същество, нищо няма да се направи по-същество и с промените в Конституцията. Всичко ще си остане, както е било. Само куклите на сцената на Кукленото шоу ще се сменят.

Приятно гледане. Пък като се разсее пушекът и се усетите, че сценария на всички сценки е един и същ:

Овъртолват се пред целия народ Илийка и Илия, за да ги гледа той – все тия,

ще поговорим затова – защо са все тия, колкото и да се овъртолват. Кой изкарва на сцената все такива с вектори, орящи земята.

Да видим сега войната.

Войната е мир!

Никакво спиране на войната. Я как добре се отразява на дълбоко закъсващата социална система на Запада (това дядо Маркс отдавна го е казал). Крещящи социални проблеми и за де ни изхвърлят народите, давай – разединение чрез насаждане на малцинства и засипването им с привилегии за сметка на мнозинството, чиито права вълците ги яли.

И раздухване на войни. Военните складове се изпразват, трябва да се пълнят, нали така. Бълбук, бълбук, парички трябват, ще предложим народите, няма проблем.

Защо да спира тая война? Няма причина. Войната значи продължава. Докато свърши пушечното месо при тия, дето за своя сметка осъществяват чуждите интереси.

Та, войната е мир, нали така. Туй диалектиката е интересно нещо.

Да видим сега какво става по фронтовете и сбъдват ли се прогнозите

И тъй – ден 82-ти от Големия юруш. Ден 20 от месец 3 на юруша. Нещата си се развиват според прогнозите. А ти са:

1. Очакванията за третият месец на юруша са системата „Таракан“ да продължава да гърми в плътните руски отбранителни линии, украинските загуби в Големия юруш в края на третия месец да достигнат 90 000 човека безвъзвратни загуби (убити и тежко ранени), 450 танка, 450 оръдия и 900 бронирани машини. Това ви беше прогнозирано поне месец преди началото на Големия юруш, нали така.

Прогнозата по отношение на техниката вече е преизпълнена. Чакаме опита за Голям напън за отпушване на Големия запек на Големия юруш, че да се изпълни и прогнозата по отношение на загубите в пушечно месо. Ще има ли сега Голям напън или няма да има?

Досега, украинските загуби са огромни, а първата руска отбранителна линия още не е пробита. Големият запек ви беше прогнозиран още преди да започне Големият юруш, нали така. Прогнозиран Голям запек – наличен Голям запек.

Руски загуби – три пъти по-малки в техника, до 5 пъти по-малки в жива сила. Я да го напиша с големи букви, че има някои дето така четат, че това го пропускат.

РУСКИ ЗАГУБИ – 3 ПЪТИ ПО-МАРКИ В ТЕХНИКА, ДО 5 ПЪТИ ПО-МАЛКИ В ЖИВА СИЛА.

Между другото за загубите. Казват, че някой се сетил да преброи публикуваните в нета некролози от началото на войната, в които пишело на украински – геройски загинал, паднал за отечеството и други такива. Излезли 284 000 бройки.

Да поразсъждаваме малко върху това число. Да го намалим на 250 000, че по-лесно се смята. Това са убитите. Милостиво предполагаме, че тежко ранените и тези, които не могат да се върнат на бойната поле са само два пъти повече от тя – тоест 500 000.

Оттук излиза, че ако некролозната информация е вярна, безвъзвратните загуби на украинската армия са 750 000 души. Още по-милостиво да предположим, че руските са само 3 пъти по-малки (щото в последните месеци са към 5 пъти по-малки). Числото, което излиза за руските безвъзвратни загуби е 250 000 души. Не е малко и то.

Така. Излиза, че Украйна е загубила над 10% от боеспособното си мъжко население, докато за Русия процентът е 1%. Изводите са 2.

1. Пушечно месо все още има и то се утилизира със скорост около 0.6% на месец при украинците и около. 0.06% на месец при руснаците.

2. 10% загуби на мъже в трудоспособна възраст и още поне толкова избягали в чужбина. Това вече е около критичната точка от 20% и вещае тежки проблеми както на фронта, така и за страната след края на войната.

3. При руснаците същия показател е 1.2%, тоест няма основания да се предполага, че човешкия ресурс на Русия е изтощен.

Какво показват тези сметки? Едно просто нещо – Украйна губи войната. Това предполага по-интелигентна политика на българското правителство, за да защити интересите на народа и страната. Имаме ли я? Не.

2. Как ще продължи войната? Има ли промяна в ориентацията на векторите на тактиката на войната от двете страни. Няма. То това си е и прогнозата Значи – продължаваме да гледаме месомелачките.

Прогнозата беше, че чакаме юруш вълна на запорожския участък на фронта, нали така. Ето ви я юруш вълната на Запорожкия участък на фронта.

Пробив на първата руска отбранителна линия – няма. Юруш вълната не е достатъчно висока, поради което украинците не могат да пробият първата отбранителна линия, че да стигнат втората отбранителна линия, където ще има боеве по същество с изпълнение на прогнозата за загубите в пушечно месо. Наблюдаваме некачествено подготвени за настъпление украински части, които не могат да пробият и първата руска отбранителна линия.

3. Прогнозата беше че след „метежа“ на Пригожин, руснаците ще започнат по-твърдо да водят военните действия. Ето ви я прогнозата реализирана – пристанища и летища се разрушават, след решението да се дадат касетни боеприпаси на украинската армия и руснаците извадиха техните.

Командването на руските войски в Украйна бе поето от шефа на руските въздушодесантни войски. Е, тоя не са го учили да отстъпва, тъй, че очакванията са за интересни събития.

Нищо чудно, че месомелачките вдигнаха оборотите. Пушечно месо има още – писал съм ви, има за още 1 година, но това, че ще започне да не достига, ще почне да се усеща към края на тази година. При безвъзвратни загуби от около 45 000 на месец, към края на годината, безвъзвратните загуби на украинската армия ще подгонят 1 000 000 души, ако е вярна некроложната статистика. А това вече е много.

Накрая за днес – пропагандата.

Големият юруш продължава да отива на провал. Беше ви прогнозирано; Загубите на украинската армия са гигантски. И това ви беше прогнозирано. Юрушът няма да спре след третия месец. Само дето няма да има сили да е голям.

Трябва да сте сигурни, че такива прогнози за юруша са били направени и в американския и в руския генерален щаб преди юруша да почне. Обаче юрушът си върви спира – целта е изтощаване на Русия, после ще видим – салфетка, тай-онуй, ще се оправим.

Единият тиранозавър ще хапе територия. Другият ще получи три синджира роби да му работят и подчинение на европейската икономика. Че що да спира тая война. Ако още не сте разбрали

Войната е мир!

А пък свободата е робство. Робство е за тези, дето трябва да обясняват на свободния човек, защо е тази война. Какво ви обясняват

1. Ей сега ще пробием първата от трите отбранителни линии на руснаците. А, днес ще има пробив, а утре ще има пробив, а пробив все няма. Пропагандна кауза пер дута – и след 82 дни първата отбранителна линия не е пробита.

При това следва и да се мълчи, че втората отбранителна линия всъщност е основната такава. Мъчат се пропагандните роби, мъчат се горките с тази кауза пер дута. А краят на третия месец на юруша идва и прогнозата на Витанов тръгва да се изпълнява със страшна сила – както качествената, така и количествената

Е, има още 10 дни да се промени нещо. Да видим. Пък на 11 август ще коментираме изпълнила ли се е прогнозата на Витанов или не. Юрдечетата подкрякват, но подкрякваниците им стават все по-несвързани. Часовникът тиктака, юрдечета мои. Тик-так, тик-так, 11 август идва.

2. Русия трябва да бъде изтощена. Това е крайната цел на войната. Обаче траекторията, по която се върви към целта си е направо тъпа. Изтощаването не върви на добре, руската икономика не е на колене. Санкциите премахнаха конкуренцията за руските фирми и сега те растат с бесни темпове.

Повтаря се историята с блокадата на Англия от Наполеон. Това даже се отразява благоприятно на английската икономика. Що? Ами международната конкуренция изчезва и собствените фирми заемат пазарите, увеличавайки продукцията.

Лоша работа за пропагандните роби – как ще го обясняваш това на населението. Хвърляш стотици милиарди да отслабиш Русия, а то не се получава. Да не би методологията да е тъпа?

Освен това, горните сметки показват, че човешкият потенциал на Русия е далеч от изтощаване. На какво се надявате при това положение? А-а-а-а, да, голям метеорит може да падне върху Русия и да обърне войната. Да-а-а-а, може, но ние от статистиката добре знаем, че като тръгнеш да залагаш на изключително редки събития, които да се случаят и да ти спасят кожата, резултатът е че ти е спукана работа и кожата ти заминава.

3. Украйна ще остане цяла и Русия ще и плати репарации. Какво беше казал народа – гладна кокошка просо сънува. Че от Украйна ще остане нещо, ще остане – като се наиграят тиранозаврите и като се наядат, ще вземат салфетката и ще дръпнат разделителните линии – сценарият „Салфетка“ .

За този сценарий още се говори малко, не е заповядано да се сложи на масата. Като се сложи, на пропагандните роби ще им се заповяда, да се представи като крупна пропагандна победа, че от Украйна е останало нещо.

Отдавна съм ви прогнозирал, че от Украйна ще бъдат откъснати територии, но и ще остане нещо. Нещо, което да плаща дълговете, с които в момента Украйна се набълбуква. Така, единият тиранозавър ще си хапне територия, а другият ще има три синджира роби, които да му работят.

И казва Витанов: трябва да се провежда по-интелигентна политика. Стига с това – бауц, бауц, бауц и хвърлне към масата на тиранозаврите. Ще вземе да ви види тиранозавъра, който не трябва и вместо със снимка пред хлоратора за натегачество през молядругарката-тиранозавър, ще се окажете в ролята на печено зайче на масата. И как ще ви похапнат, ще го фиксират на салфетката.

И да знаете – свободата е робство и трябва да се отмени. Не може тия с наведените вектори да орат земята, а други като Витанов да са изправени. Какво е това. Юрдецета мой, че хайде де. Карайте по класиката:

…..Предател! Мислопрестъпник! Евразийски шпионин! ….

Човекът даже е предвидил, какво ще крякате. Лесно е да се предвиди – юрдешките вектори орат калта, какво друго да крякат юрдечетата. И понеже векторите им ще продължават да орат калта, те ще продължават да крякат същото.

Я да видим накрая, какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 374 дни.

Прескочихме 365 дни. А какво беше това 365 дни, а , юрдечета мои?

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 477 дни. 15 месеца са 455 дни, ей така да позапомните какво да очаквате от следващите, дето ще ви анализират и прогнозират следващата епидемия.

Тогава ще извадите числата от тези рекорди и ще сравнявате. И тъй ще разберете кой колко струва. А колко л ще станат месеците след 8 дни?

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.

Желая здраве и успехи и нека вирусите и войната стоят далеч от вас“, написа проф. Витанов в личния си фейсбук профил.

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *