неделя, април 28, 2024
Начало > България отблизо > Проф. Витанов: Племето на продажниците тръгна и срещу хляба на народа

Проф. Витанов: Племето на продажниците тръгна и срещу хляба на народа

България отблизо

„Както знаете и за българската политика и за войната съм ви представил разбираеми теории, базирани на идеите на Збигнев Бжежински. Я да видим, дали са верни“ – с тези думи математикът проф. Николай Витанов започна ежедневния си анализ за случващото се в българската политика, както и развитието във войната между Русия и Украйна.

Българската политиката

 

Текуща теория – формиращо се племе от продажници с наведени вектори с върхове, орящи земята, ви представя ежедневно Куклено шоу, за да не забелязвате как ви продава и реализира чужди интереси.

Текущата сценка е с украинското зърно. Както се и очакваше от теорията, националният интерес бе продаден. Кой друг в ЕС направи това? Знаем, че зърното е некачествено, но ще го пускаме.

Хлебарите се кълнат, че няма да правят хляб от него. България е голям износител на зърно. Защо си подбива собственото производство?

Защото зърнопроизводителие са терористи. Нали така се каза?

Съвсем по теорията на Бжежински. Реализация на чужди интереси. Готови сме да продаваме българските интереси, да мачкаме българските производители и да храним народа със съмнителни храни.

Но какво да очакваш от формиращото се племе от продажници. Праа-а-авилно – да продават, а продават, да продават българските национални интереси.

Днес зърнопроизводителите терористи, утре българската армия – пушечно месо. Продаваме како, подаваме бате. Продаваме националния интерес. И кой друг си продаде националния интерес и махна забраната за внос на украинско зърно? Никой. Значи е ясно, кой печели наградата за най-голям продажник на националния си интереси.

И като така, прав ли съм да имам ниско мнение за българския елит жълтопаветен. Разбира се, че съм прав. Юрдеците реват до небето, що кат съм бил толкова голям специалист, държавата била на това дередже. Юрдечета, спирайте белото.

Витанов не управлява тая държава. Отивайте да кряколякяте срещу тези, които я управляват. Но как ще кряколякате срещу тях. Че те нали са вашите хора. Когато Витанов почне да управлява държавата и да си реализира идеите, тогава ще му държите сметка, защо дереджето е такова. Между другото, какво ви е белото? Много е некачествено – ще се повредите.

Я да видим, какво ни казва Бжежински днес

Збигнев Бжежински (ден 14)

……Едно нещо знаем: нещата ще станат още по-дестабилизирани, ако не засилим сътрудничеството между Китай и САЩ. Ако искате да си представите най-лошия сценарий, той е, че Путин стъпка по стъпка разкрива вътрешните слабости на Запада, особено в Европа, и китайците виждат в това възможност за подражание в Далечния изток, а след това стъпка по стъпка чрез постепенен процес ще станем свидетели на появата на китайско-руско партньорство в полза на драстична промяна в глобалния баланс на силите…..

У-о-о-оп-па-а-а-а. Кратко и ясно. Гърми ли американската политика спрямо Китай? Гърми. Какво следва? Бжежински го е казал. Драстична промяна в глобалния баланс на силите.

И как ще се бори с това формиращото се племе от продажници. Ами както си знае – пльос шкембето на павето, пльос шкембета на павето, мятаници по голите пропагандни куки и кряканици срещу всеки, който се опита да им каже истината. Крякайте сега срещу Бжежински, юрдечета мои. Крякайте, де! Що не крякате? А-а-а-а-а, Витанов бил грозен, Витанов нищо не разбирал, Витанов виновен за дереджето на държавата. Кукленото шоу.

Гордо цамбуркаме насам натам из шадравана, крякаме глупости, че да не се вижда какво става зад сцената, където ежедневно върви продажба на националните интереси. С една дума – шадраван-юрдеци.

Юредиците ще се пръснат да крякат срещу Витанов. Я на колене пред Бжежински, човки в калта и да не ви се чува гласа.

Войната

Всичко си върви според прогнозите.

Теорията тук я знаете. Украйна трябва да бъде разсипана, за да не може Русия веднага да стане империя щом вземе яко парче от Украйна.

Потвърждава ли се теорията, базирана на идеите на Бжежински? Потвърждава се. Какво става

Насъскваме украинците срещу руснаците, държим Украйна на системи – помпим я със стари оръжия и дългове. И така, до последния украинец. После – изгорена земя – за Русия (натъпкана и с обеднен уран), каквото остане от Украйна – набълбукано с дългове за хиляда години напред.

Пука ли им за броя на жертвите? Не им пука. Може да загинат всички украинци. Важното е Русия да не стани империя. Може украинската земя да свети от уран. Важното е Русия да не стане империя. А житото, ще намерим кой да го яде. Все някъде ще се намери инсталирано племе от продажници, което ще си продаде националния интерес.

Така, да видим как върви изпълнението на утилизацията. Изпълнението върви отлично.

Прогнози за украинските загуби от 5 септември до края на септември

Безвъзвратни загуби за украинската армия – 12 000

унищожени танкове – 50

унищожени оръдия – 75

унищожени бронирани машини – 120

това се очертава да се изпълни на 150%

РУСКИ ЗАГУБИ В ЖИВА СИЛА И ТЕХНИКА – ПРИБЛИЗИТЕЛНО 3 ПЪТИ ПО-МАЛКИ ПРИ ЗАПАЗВАНЕ НА СЕГАШНАТА ОТНОСИТЕЛНА ПАСИВНОСТ НА РУСКАТА АРМИЯ – тоест ако руснаците както и досега си седят на отбранителните позиции.

Кряка един юрдек, че ако украинците губили по 750 души на ден, руснаците губели по 250. Тъй, на бати юрдечето, тъй. А сега сметни следното. Руснаците са 150 милиона, а в Украйна – има няма 20 милиона, от които половината са пенсионери.

Какво очакваме да се случи? Много ясно – да гледаме жени, старци и деца на фронта. Но карай да върви. Трябва да се пречи на Русия да стане империя. За целта е допустимо да се утилизират всички украинци. До един.

После, ако намерим племена от продажници, може да хвърлим и пушечно месо и от други държави. Те, племената от продажници нали затова са инсталирани. Да продават националните интереси на народите си.

Нататък, по точките от проверката

Системата Таракан гърми ли? Гърми.

Пробити руски отбранителни линии и светкавично настъпление към Азовско море? Нема. Чудовищни украински загуби, ама то това си е по план.

Пропаганда? Аматьорска, колкото си искате.

Очаквания? – Трагедията да продължи. Мобилизацията ще скърца, украинските мъже ще се премилат по фронтовете. Целта е ясна – от Украйна да не остане човешки и инфраструктурен потенциал, та Русия като си вземе някаква парче от нея да не може бърза да се превърне в империя. Това е играта.

Къде сме ние? Бауцаме по руския флот, който е на 40 километра от Бургас. Българското бабаит бауца, келявият руски флот си стои на 40 километра от Бургас. Българското бабаит пак бауца, келявият руски флот пак си стои на 40 километра от Бургас. И тъй, докато келявият руски флот реши да се махне, което българското пинчер ще обяви за велика победа.

Днес дрон паднал у нас. С граната. Украинско производство – руснаците такива самоделки не правят. И що ще тоз дрон тука, на 300 километра от войната? Пинчерите няма ли да облаят ситуацията? Я си представете, че дронът беше руски. Бауцар връз бауцаря щяха да се хвърлят да пинчеросват по телевизиите. Сега – тишина с подвити опашки.

Пропагандата стана вече толкова смешна, че чак е вредна за здравето. Туй превзели, онуй превзели, руските отбранителни линии си стоят непробити. От началото на юруша – три корпуса заминаха.

Прогнозира ли Витанов, че така ще стане? Прогнозира. А какво прогнозираха юнаците по телевизиите? Особено ми е смешно, като излезе да се пени някоя компетентна девойка. И-и-и-и-и? Три корпуса са на 2 метра под земята. Ама карай да върви. Никой не го е еня за живота на украинския войник. Само Витанов го е еня.

Какво ги е еня формиращото се племе от продажници? Русия не трябва да става империя. Че като се сдушат с Китай, тежко и горко на световния ред. Нали тъй казва Бжежински? А става ли каквото казва? Става.

Какво прави българското пинчер? Облайва. Говори Витанов – по интелигентна политика трябва тука. Ами, ами-и-и-и, пинчерите лаят срещу руския флот който не се трогва и си седи срещу Бургас, националните интереси се продават – терористите зърнпроизводители трябва да бъдат смазани, житце ще си внесем. Велики стил и метод на действие баш преди избори.

Я да видим накрая, какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 421 дни.

Прескочихме 365 дни. А какво беше това 365 дни, а , юрдечета мои?

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 523 дни. 17 месеца са 516 дни.

Като дойдат следващите епидемии, тогава ще извадите числата от тези рекорди и ще сравнявате. И тъй ще разберете кой колко струва.

Над 500 дни валидна прогноза. Над 17 месеца.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.

Що се отнася до развитието на текущата вълна – засега опасност няма, но все пак, внимавайте, спазвайте дистанция и по-възможност – по-далечко от кашлящи. Помнете – спасяването на давещия се е в ръцете на самия давещ се.

Прогнозата за септември я знаете – до края на месеца не се очаква да се случи нищо обезпокоително. Докъм 500 регистрирани случая на ден РЗИ-тата може да контролират добре ситуацията. Просто внимавайте повечко и си вършете работата.

Желая здраве и успехи и нека вирусите и войната стоят далеч от вас“, написа проф. Витанов в личния си фейсбук профил.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *