Проф. Витанов разкри, как руската армия вече обкръжава най-елитните украински войски! Ето какво ще става след това!

България отблизо

Проф. Витанов разкри в анализа си, че руската армия вече обкръжава най-елитните украински войски. Ето какво следва по-нататък.

Разбрахме се вече – войната ще е дълга и ще се развива бавно. Защо? – принципът на поробването на Хакен ви го разказах. Затова. Северодонецк е обграден от 3 страни от руската армия. От четвъртата страна е реката. Това може и да се брои за котле, на не го броя още, защото от другата страна на реката е Лисичанск пък той е под украински контрол. Тъй, че не е котле все още, но отива да става такова.
Там ще се развиват основните събития.
Чакам да видим успехи на обявената контраофанзива под Харков. Нещо превзето с население 10 000 и нагоре? Няма.
Интересна контраофанзива. Знаете мнението ми – не е препоръчително за украинската армия да струпва техника на голо поле. Второ – теста за липса на пречупване – голяма контраофанзива на украинската армия – не се вижда.
Вече никой не ми противоречи като пиша, че тежкото въоръжение на украинската армия отпреди войната замина и сега добре, че са на система от западни доставки. Но и западните доставки няма да са безкрайни – то много старо руско оръжие не остана. Източният фланг на НАТО е много отслабен – трябва спешно да се превъоръжат армиите на източните страни – членки (и нашата).
Пропагандната война. Във воюващите страни ситуацията е стабилна – народите са все още добре хванати в клещите на пропагандата. У нас – виждате какво става. Да ви пообясня малко. Защо клипчето с украинката и българите-цигани намери почва у нас? Ето защо. Проявявате милосърдие и настанявате украински бежанци в хотели ( че и 5 звезди), давате им рацион, такъв, какъвто 80% от българския народ не може и да си помисли да има.
Какво си мислите, че ще стане – много ясно, народът, няма да е доволен – това са неговите пари. Ето ви я базата. Някой се сеща, че над базата може да има и надстройка, нали така. И канализира народното недоволство с клипчето. Отличен ПР-ход, зануляващ хиляди часове проукраинска пропаганда. От другата страна какво има.
Претоплена манджа – вадим една фигурка, изработена незнайно кога, слагаме и име и я поставяме на улицата. Но каква е целта на пропагандата? Да въздействаме на народа, разбира се. И как това въздейства на народа? Ама то отразява сложните чувства на българския интелигент.
Ето ви сега един цитат (сами са сетете от кого е, не е от Бисмарк)
Всичко гениално е просто и всичко просто е гениално. Малките човечета много обичат да крият нищожеството си зад сложни неща.
Кратък анализ:
Клипче с украинка, наричаща българите цигани – просто нещо, разбираемо за народа, голям пропаганден ефект
Статуя на крещяща жена на улицата, изразяваща сложните чувства на интелектуалеца по отношение на войната – сложно, неразбираема за народа. Може да има някакъв пропаганден ефект само за тези, за които е разбираемо.
Отдавна ви пиша, че съм се хванал за главата от аматьорщината при пропагандата в тази война. Какво да пиша – пак ли да пиша – не се прави така. Написах го 100 пъти вече.
Направете нещо простичко и разбираемо – да завладеете народната душа. Но вече не можете, защото набихте система в атрактор, който се отнася негативно към проукраинската пропаганда. Това е голата истина и не ви е Витанов виновен. Напротив, Витанов се скъса да предупреждава, че се правят диви аматьорщини. Но каквото, такова.
Днес няма да ви досаждам и с Бисмарк. В понеделник.
Нека да си позволя едно шеговито изречение по адрес на крякащите юрдечета:
Човек, който добре познава Бисмарк, може да си позволи да го държи за шлифера. Но човек, който не познава Бисмарк, пък много му се иска да привлича внимание, не му остава друго, освен да кряка срещу Витанов от локвата.
Добре, спирам дотук за днес.
И тъй, предстои да видим какво ще има да става.
Желая здраве и успехи и нека вирусът да ви заобикаля. И войната да ви заобикаля

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *