събота, април 27, 2024
Начало > България отблизо > Проф. Витанов се вбеси: Племето от продажници реве, че украинското зърно било хубаво, а цяла Европа крещи обратното

Проф. Витанов се вбеси: Племето от продажници реве, че украинското зърно било хубаво, а цяла Европа крещи обратното

България отблизо

„За разлика от тежкото положение на много други „анализатори“, моето положение си е направо весело – стъпил здраво върху идеите на Бисмарк и Бжежински, съм ви представил теории за ситуацията в страната и в чужбина, които отлично обясняват защо става това, което става“ – това заяви математикът проф. Николай Витанов, който направи ежедневния си анализ за случващото се на българската политическа сцена, както и на фронта между Русия и  Украйна.

 

„Я да видим, какво ни казват Витанов и Бжежински днес.

Българската политиката

Текуща теория – формиращо се племе от продажници с наведени вектори с върхове, орящи земята, ви представя ежедневно Куклено шоу, за да не забелязвате как ви продава и реализира чужди интереси.

Текущата сценка – украинското зърно. Както се и очакваше от теорията, националният интерес бе продаден. Както се и очакваше, пиарът на властта е тотално аматьорски. Най-напред – не бил казал терористи, а трактористи. После – ама бил казал терористи, ама било вярно.

Това ви казва транспортния министър, нали така. Какво ни казва Бжежински – продавай националния интерес, племе от продажници, затова си инсталирано. Значи, цяла Европа вика та се къса, че украинското зърно е некачествено, че и вредно даже, само тук на украинското зърно всичко му е наред.

Толкова му е наред, че шефката на хлебопроизводителите панически се кълне, че от това зърно хляб няма да се прави. Тъй, де, щото е с много високо качество, що да го боздисваме. Продавай националния интерес племе от продажници, продавай!

После, може и да сте чули, ще гарантираме заем за Украйна, че и лихвите ще плащаме. Че откъде накъде? Абе Витанов, какво казва Бжежински. Украйна трябва да се разсипе икономически и като човешки потенциал, та като свърши войната, Русия да не стане пак империя.

Значи трябва да се поддържа стремежа на украинците да се саморазсипят. Ще ги набълбукаме със заеми. А българинът ще плаща лихвите по тези заеми, че ще ги и гарантира (и заемите ще плаща демек, ако Украйна не може). Продавай, племе от продажници националния интерес, продавай!

Българските фермери – трябва де се мачкат терористите му с терористи. Те такова нещо е връОт – псуваш тия, дето те хранят и им унищожаваш сектора, че да отвориш врата за чужда, некачествена продукция (както викат с пълни гласове из Европа). Но какво се чудим – отдавна съм ви го прогнозирал. Продавай, племе от продажници, националните интереси, продавай.

Дронът – джаста-праста, унищожихме го, без дори да го оснимаме достатъчно. Що така? Оти е украински.

Пинчерите, подвили опашки, гледат да се изхлузят. Айде бе, представяте ли си какво щеше да е, ако беше руски. Веднага щяха да налазят телевизиите да пинчеросват, как Русия е нападнала страна от НАТО. Ама то сти-и-и-га, нищо не е станало, ама то – нищо работа, един от стотиците случаи на боеприпаси, дето трябва да се унищожават.

Тъй, де ама дрончето показва, че войната е до нас. А какво стана с руските кораби на 40 километра от Бургас. Стоят си нали. И не се трогват от българското пинчер, какви голе-е-е-е-е-ми зъби показва.

Я да напомня пак на пинчерите – това, което капе върху главите ви не е дъжд, а слюнка, а тази сянка, която пада връз вас е 14 метра, ама не е на бор.

По интелигентна политика трябва тука. Какво интелигентна политика да чакаш обаче. Племето от продажници се инсталира, за да продава националния интерес, а не да води интелигентна политика. Продавай, племе от продажници, националния интерес, продавай.

Вчера се чу, че заместник-министър се хвалил, че го викали в ПОСОЛСТВОТО. Доверие му имат демек. Тъй, тъй, как беше Великата доктрината

Намери глупак, който да ти реализира интересите за собствена сметка.

И като се омота в калчищата, глупакът сам ще тича при тебе.

Въпрос: Абе Витанов, ти ако беше на мястото на американците какво щеше да правиш?

Отговор: Същото, като има продажници, които си продават националния интерес, що да не ги купя да си реализирам собствения национален интерес. Аз нали затова съм тука.

А продажниците да пльоскат шкембетата по паветата, а от мегафоните да се чува Бжежински, та да се знае, кой купува и кой продава.

Това е положението. Кукленото шоу.

Я да видим, какво ни казва Бжежински днес

Збигнев Бжежински (ден 15)

……В дългосрочен план глобалната политика е обречена да става все по-неподходяща за концентрацията на хегемонична власт в ръцете на една-единствена държава. Следователно Америка е не само първата, както и единствената, наистина глобална суперсила, но е вероятно да бъде и последната……

Я-а-а-а-а. Човекът си го е казал. Кратко и ясно. Последната суперсила и след това – свят, разделен на парчета. Пинчерите лаят, лаят да небето.

По-интелигентна политика трябва тук, казва Витанов. Щото камъните падат, падат от небето. Ами, ами, пускай пинчерите да лаят срещу падащите камъни, а юрдеците да крякат срещу Витанов. Я на колене пред Бжежински, юрдечета ми, човки в калта и да не ви се чува гласа.

Войната

Всичко си върви според прогнозите.

Теорията тук я знаете. Украйна трябва да бъде разсипана, за да не може Русия веднага да стане империя щом вземе яко парче от Украйна.

Потвърждава ли се теорията, базирана на идеите на Бжежински? Потвърждава се. Какво става

1. Насъскани ли се украинците срещу руснаците? Да. Скоро ще почнем да бутаме градовете, че да разширяваме гробищата, ама карай да върви, то е по план.

2. Държим ли Украйна на системи, като помпим я със стари оръжия и дългове. И така, до последния украинец.

После – изгорена земя – за Русия (натъпкана и с обеднен уран), каквото остане от Украйна – набълбукано с дългове за хиляда години напред. А да и гаранти по дълговете, народи, чиито инсталирани племена от продажници са ги набълбукали даже лихви да плащат.

3. Пука ли им за броя на жертвите? Не им пука. Може да загинат всички украинци. Важното е Русия да не стани империя.

Може украинската земя да свети от уран. Важното е Русия да не стане империя. А житото, ще намерим кой да го яде. Все някъде ще се намери инсталирано племе от продажници, което ще продаде националния интерес.

4. Какво стана с оная ракета, дето падна на пазара в Константиновка и половин час по-късно, почна воят, че била руска. Яки западни вестници пишат, че била украинска.

Пинчерите са с подвити опашки и мълчат по въпроса. Но това отлично се обяснява от теорията. Не ти пука за собствения ти народ, трябва да го насъскаш срещу руснаците.

Що де не пуснеш някоя ракета срещу цивилното население и после да обвиниш руснаците. Какво е казал Витанов по въпроса: абсолютна аматьорщина в пропагандата. Его, гледайте.

5. Какво става по фронтовете? 150% изпълнение на прогнозата на Витанов, а тя беше

Прогноза за украинските загуби от 5 септември до края на септември

Безвъзвратни загуби за украинската армия – 12 000

унищожени танкове – 50

унищожени оръдия – 75

унищожени бронирани машини – 120

това се очертава да се изпълни на 150%

РУСКИ ЗАГУБИ В ЖИВА СИЛА И ТЕХНИКА – ПРИБЛИЗИТЕЛНО 3 ПЪТИ ПО-МАЛКИ ПРИ ЗАПАЗВАНЕ НА СЕГАШНАТА ОТНОСИТЕЛНА ПАСИВНОСТ НА РУСКАТА АРМИЯ – тоест ако руснаците както и досега си седят на отбранителните позиции.

Губят ли руснаците хора и техника – губят. Обаче са 7 пъти повече и има още много стари складове с оръжие да празнят. Производство на боеприпаси – 7 пъти повече от Запада в момента. Е, какво да очакваме при това положение? Трепане на украинските мъже на фронта, какво друго. Усилията и на двете страни са насочени към това.

6. Системата Таракан гърми ли? Гърми.

Пробити руски отбранителни линии и светкавично настъпление към Азовско море? Нема. Чудовищни украински загуби, ама то това си е по план. Украинският човешки ресурс трябва да бъде съсипан, за да не може Русия да го използва след войната.

7. Как Бжежински обяснява поведението на двете страни във войната? Отлично го обяснява. Руснаците искат да станат империя и гледат да пазят населението и инфраструктурата колкото могат.

Украинците са разходен материал за интереса, Русия да не стане империя и мрат като мухи по франтавете, а инфраструктурата в тила им се разрушава. А заемите си вървят – бълбук, бълбу-у-у-к. А кой ще плаща лихвите по някои заеме. И българите, как кой, може ли инсталираното формиращо се племе от продажници да не продаде и тук националния интерес.

8. Очаквания? – Трагедията да продължи. Мобилизацията ще скърца, украинските мъже ще се премилат по фронтовете.

Целта е ясна – от Украйна да не остане човешки и инфраструктурен потенциал, та Русия като си вземе някаква парче от нея да не може бърза да се превърне в империя. Това е играта.

9. Къде сме ние? Бауцаме по руския флот, който е на 40 километра от Бургас. Българското бабаит бауца, келявият руски флот си стои на 40 километра от Бургас.

Българското бабаит пак бауца, келявият руски флот пак си стои на 40 километра от Бургас. И тъй, докато келявият руски флот реши да се махне, което българското пинчер ще обяви за велика победа.

10. Дрончето дойде, ама го унищожихме. Няма вече доказателства, че е било украинско. Сега може и да го обявим за руски. Кво чакаш, пускай пинчерите да лаят по телевизиите.

Каква е тая тишина с подвити опашки. Тъй пропаганда не се прави – казва Витанов. И още казва, че пропагандата е аматьорска. Цяло чудо е, че има шарани, които кълват на тез голи куки и юрдеци, които крякат от локвите и шадраваните.

10 точки, стига за днес.

Я да видим накрая, какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 422 дни.

Прескочихме 365 дни. А какво беше това 365 дни, а , юрдечета мои?

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 524 дни. 17 месеца са 516 дни. 18 месеца са 547 дни.

Като дойдат следващите епидемии, тогава ще извадите числата от тези рекорди и ще сравнявате. И тъй ще разберете кой колко струва.

Над 500 дни валидна прогноза. Над 17 месеца.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.

Що се отнася до развитието на текущата вълна – тя си се надига, но засега опасност няма. Все пак, внимавайте, спазвайте дистанция и по-възможност – по-далечко от кашлящи. Помнете – спасяването на давещия се е в ръцете на самия давещ се.

Прогнозата за септември я знаете – до края на месеца не се очаква да се случи нищо обезпокоително. Докъм 500 регистрирани случая на ден РЗИ-тата може да контролират добре ситуацията. Просто внимавайте повечко и си вършете работата.

Желая здраве и успехи и нека вирусите и войната стоят далеч от вас“, написа проф. Витанов в личния си фейсбук профил.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *