Проф. Витанов с взривяващо разкритие: План отпреди 80 години действа в Украйна

България отблизо

Математикът проф. Николай Витанов даде кратка информация за ситуацията с политиката у нас и военните действия в Украйна към 2 октомври. Ето какво написа анализаторът в личния си профил във Фейсбук: 

Кратка информация за войната и политиката за 02 октомври 2023 г.

Днес ще е малко по-накратно, че имам доста работа. По-подробен анализ ще направя утре.

Българската политика.

Работната теория тук ви е добре известна. Формира се племе от продажници, които продават националните интереси на България. И ви забаламосват с Кукленото шоу.

Сценките които гледахте в последните два дни са свързани с разпедушинването на българската енергетика. Те ще доведат само до едно – превръщане на България от износител във вносител на електрическа енергия и непрекъснато повишаващи се цени на тока, а оттам и инфлация. Спиране на тецове, продажба на реакторите от Белене. На какво ви прилича това? На мен ми прилича на приключване на българската енергетика.

С какво Куклено шоу ни баламосват. Имало грешчици за милиард и половина евро в Плана за възстановаване и развитие. Паричките щели да отидат по наши фирми. И каква стана тя? Дойдохме да борим корупцията и един модел. Пък се прегърнахме с автора на модела и се цункаме с корупцията.

Как беше класиката?

… Докопаш ли кокала – дръж! … Тупай брашнения чувал, майка му стара! Тупай! Той пуща….

Кого ли цитирам? Я още един цитат, та да се сетите, че Кукленото шоу е отдавна по нашите земи

….С таквиз хора да имаш работа – разбирам. Напрежените наши бяха я подкарали на акънтия, бре трепаха, бре бесиха, бре стреляха, съсипали бяха орталъка. И защо? – За вятъра. А днес видиш ли? Само по изборите не ти дават да шавнеш, а за друго – свобода! Викай, попържай, давай си зор, колкото щеш – никой нищо не ти казва….

Викай, попържай, давай си зор, колкото искаш…. Кукленото шоу върви на сцената, докато зад кулисите върви продажбата на националните интереси. И причината е все една и съща:

–Е, хелбетя… А бе аз за такваз трапеза и сто ръце би целунал. Нейсе. Мина се и туй митарство, че като се урнахме, брате мой, из стълбите надолу… Ако щеш, вярвай, ако щеш, не, аз през три стъпала се мятах, щях да се блъсна в огледалото, ама не оставих да ме превари никой. Докопах хайвера, че като задълбах лъжицата, ако е било по-малко от половин кило – грях да ми е на душата.

Оная ти риба майонез, ония ми ти закуски, имената им не зная, че като зинаха ония ми ти уста… Остави се!… Ядох, ядох, тъпках… и досега се чудя как не ми се пръсна стомаха. Ами пиене… Кога съм си отишъл, как съм си отишъл – заколи ме, не помня… Уфф!… Още ме боли главата от туй пусто шампанско… Че остави това, ами като взех, че си наблъсках джебовете с пасти, па те меки, да ги вземе дявола, че като се размазаха из джеба ми….

Та така, нищо ново под слънцето. Утре повече.

Войната

Войната си върви според теорията на основата на идеите на Бжежински. Украйна трябва да бъде разпрердушинена, а населението и избитo и намалено, че Русия, като отхапе голяма парче да не стане веднага империя.

Чакаме Големия пробив и превземането на Токмак – ден 4-ти. Нищо. Месомелачките работят, прифронтавата инфраструктура на Украйна заминава, мъжете заминават, насeлeнието намалява. Точно по плана отпреди 80 години – 10 пъти намаляване на населението, превръщане на каквого остане от Украйна в аграрен придатък. От другата страна – действия по фон Молтке – като ви изтрепим армията, ще ви замине и територията.

Гледаме.

Ковида

Той си се вихри. Утре ще има повече за него. Броячите за реализиралите се прогнози се въртят.

Прогноза – няма да има препълване на болниците. Валидност – вече 435 дни.

Прескочихме 365 дни. А какво беше това 365 дни, а, юрдечета мои?

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 537 дни. 18 месеца са 547 дни.

Като дойдат следващите епидемии, тогава ще извадите числата от тези рекорди и ще сравнявате. И тъй ще разберете кой колко струва.

И накрая – избори идат. Сладки песнички за светло бъдеще ще ви се пият. Но вие не забравяйте

…Помогнаха на Бай Ганю да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия – и всички рекоха, че бай Ганю е вече цял европеец…

Реват юрдеците, че Витанов се отърквал о Бисмарк, Клаузевиц, Бжежински и други, че да изглеждал интеригентен. Днес Витанов се отърква о класическия вечен местен титан.

Витанов разбира титана. Е двамата са били в Дрезден. Я да припомним

….И знаеш ли, че аз цяла Европа съм изходил? Не съм като тебе дърво! Ти знаеш ли, че туй Иречек-Миречек ей тъй – зяпнали са ме слушали, като им заприказвам. Мен англичани, мен американци ихтибар са ми правили в Дрезден… че ти ли на ум ще ме учиш?….

Е, няма да уча на ум българския юрдек. зер американци и англичани ихтибар му правят какъв и умен и красив.

А на останалите, дето американците и англичаните не ви провят ихтибар, да пожелая здраве и успехи и нека вирусите и войната да ви заобикалят.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *