Проф. Витанов с разтърсващи разкрития за новото правителство, шоуто и изсулването. Вижте прогнозата му!

България отблизо

Математикът професор Николай Витанов разкри какво се случва на сцената на българската политика: „Време е да се гримираме, време е да се костюмираме. Време е да започва… кукленото шоу.

Днес се очаква да гледате гласуване под строй за сватба, изгодна за 5 човека. И да не забравяме – и за кравичката и за козичката. Измамени електорати преглъщат на сухо. Кукленото шоу.

 

Зад сцената: даймио-господари с кървясали очи размахват мечове. Много са даймио-господарите и броят им трябва да намалее.

Накрая трябва да остане един, който до наведе другите. И той ще управлява.

В момента тече битката за главата на даймио-господарят Гешев. Със започване на дейността на правителството се очаква да почнат да падат глави на по-малки даймио-господари из администрацията. Оставете настрана клетвите покрай договорняка. Те не струват и хартията, на която са написани и са част от кукленото шоу, а не от задкулисната реалност. Гледайте.

Обективно погледнато, Бойко Борисов се представи оптимално от гледна точка на ситуацията, в която се намира. На сцената, в кукленото шоу, той бе наведен от външни сили за участие в сватбата с върлите си противници. Електоратът едва ли ще пропусне да забележи тая работа.

Зад кулисите обаче, той успя да да заеме ролята на огошо, при това не за да върши черната работа на младежта, а младежта да му върши черната работа.

Оттук нататък е ясно – чакаме ходът на огошо по разтурването на правителството. Рано или късно. Да не забравяме кравичката и козичката.

Сега ще почне производството на кафени неща, които на сцената на кукленото шоу, завити в целофан, ще ни се представят за шоколад. Миришещ кафяв шоколад, завит в целофан.

Но стига за днес. Гледаме. Между другото, в кукленото шоу ви се подготвя сценката, наречена Изсулване. Като му дойде времето, ще обсъждаме, кой ще се изсули и накъде ще се изсули. А измамени електорати ще продължат да преглъщат на сухо.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *