Проф. Витанов: Украйна привършва, Русия става империя, а нашенските „политици“ продават народа

България отблизо

Проф. Николай Витанов даде кратка информация за политиката и войната към днешна дата. Ето какво написа математикът в профила си във Фейсбук: 

 

Кратка информация за политиката и войната за 25 септември 2023 г.

Няма промяна в теориите на основата на които ви обяснявам какво става. Те са си основани на идеите на Бжежински и се потвърждават. Ден след ден. Да започваме

Збигнев Бжежински (ден 19)

….Източноевропейците вложиха твърде много от надеждите си в идеята, че по един или друг начин противоракетният щит, дори ако е насочен към Иран, ще засили връзките им за сигурност със САЩ спрямо Русия…

Тоест, надеждите са били малко или много говежди. Дали малко или пък много, преценете сами. Ядреният щит – морковчето за магаренцата. А дали го има наистина, е съвсем друг въпрос. Твърде много надежди, казва Бжежински. Всъщност, така си върни открай време с източна Европа. Измамена, надупена и тъй нататък.

Да шадраван-юрдечета – надупена. Думичката е специално за вас. Да крякате в шадравана, каква простотийска терминология използва Витанов. Тъй де, използва, че Витанов отработва механизма на вълнов пакет от новини. Какво е това – скоро ще разберете.

Караме нататък

Българската политика

Работна теория – формиращо се племе от продажници продава ежедневно българските национални интереси и забаламурничва народа с Кукленото шоу. Нали е така по Бжежински? Така е,

Да видим какво ни предложи кукленото шоу през почивните дни.

Време е да се гримираме, време е да се костюмираме. Време е…. да обявим кандидатите за кметове и общински съветници. Шоуто е голямо. Ще става все по-голямо. Почва кампанията предизборна. Чакаме панагериците за това, какви големи успехи ни се готвят.

Дупките ще стават все по-големи, застрояването ща става все по-плътно, хората ще бъдат правени на все по-големи маймуни. За да разберете точно какво ще има да се случи, следвайте

Закон на Витанов: Когато племето от продажници ти обещава нещо, ще се случи точно обратното.

Знай, че смъртните са несъвършени и създават само неудобства ( и нищо друго). И никога няма нито да се ядосаш, нито да се разстроиш.

Иначе Кукленото шоу си върви. Шоу около Руската църква, юруш, че почват коледните промоции и тъй нататък. А зад кулисите какво става? Съвсем по Бжежински – продаваме националния интерес ежедневно и ежеминутно.

Украинско житце, ще внесем ли? Не-е-е-е-е, кълнат се продажниците. Законът на Витанов по-горе ни казва – ще си внесем. А слънчогледец, ще си внесем ли? Не-е-е-е, кълнат се продажниците. Законът на Витанов казва – ще си внесем. Това е положението.

Войната

Работна теория по Бжежински тук – трябва да се направи всичко за да се разсипе Украйна, та Русия като отхапе голямо парче от нея, да не стане империя веднага.

Как става? Помните Великата доктрина: Намери глупак, който да ти реализира интересите за собствена сметка.

И ето ви го обяснението – помпим украинците със стари оръжия и ги бълбукаме със заеми, за да си разрушат страната и да си унищожат населението. Хем вредят на Русия директно, като я отслабват, хем и след края на войната Русия няма да стане веднага империя.

Кратко и ясно обяснение по Бжежински. Интересното за мен от научна гледна точка е как са ги зомбирали с идеята, че могат да победят. Единственото, което може да ги разомбира са бързо растящите гробища.

Некадърна пропаганда. Но явно работи.

Същата некадърна пропаганда се лее и у нас. А зад нея – продаваме, продаваме, продаваме националния интерес. БТР-чета прати, заеми гарантирай, лихви по тях плащай и тъй нататък. А да – 70 човека от руското посолство изгони при положение, че имаш данни само а 15, че шпионират. Нали така се говори из медиите. Но какво да чакаш от формиращото се племе от продажници.

Вектора му наведен, та оре земята, хванато за гушата, къде ще иде, ще продава. Като бъде изхвърлено от народа, че си бега по островите в Тихия океан (нали така беше съгласно ОНЯ ЗАПИС). И ще бълбука народа – аз съм българче, а 24 май е най-големия празник. Ами, ами, казва закона на Витанов, точно обратното е – никакво българче не си и не ти пука за 24 май.

Важното е да продаваш националния интерес. Това е положението с формиращото се племе от продажници. На колене пред Бжежински, юрдечета мои!

По фронтовете.

Всичко си е според прогнозите.

Всичко си върви според прогнозите. Промени няма. Чаках, чаках  през лятото да падне Мариупол и нЕкои Ора да се пекат по плажовете на Крим. Добре, че знам горния закон на Витанов, та спрях бирата навреме – корем бирен щях да направя. Как ли не се надявах, че и проучване ви правих за реда на пиене на бирите. НЕма.

3 корпуса украински отидоха на 2 метра под земята, Големият юруш се оказа Голям ФЛОП (както прогнозира Витанов месец преди да почне юруша, нали така , юрдечета мои крякащи, че Витанов нищо не познавал) и сега гледаме филмчето – последни напъни, преди да дойде калта. И то като свърши, идва следващото филмче със заглавие: Генерал Зима – бело из Украйна. Какво ще е белото? Е, къде сняг, къде друго.

Какво наблюдаваме по фронтовете. Методично смилане на прифронтовата украинска инфраструктура. Нещо ударите по Одеса зачестиха. На 4-5 места по фронта руснаците са инсталирали месомелачки и методично смилат украинското пушечно месо. Писал съм ви отдавна – към края на годината ще почнат да се усещат проблеми вследствие на недостига на пушечно месо.

Западната помощ бавно намалява. Пациентът на системи се очаква да отслабва. И като се реши, че си е изпълнил мисията да отслаби Русия и да и попречи веднага да стане империя – спираме системите и кой откъде е. Само че това е американският план. Руският е друг.

Според американския план войната спира, баба Меца лапва голяма парче от Украйна, а в каквото остане, почва диалектическата спирала, която наскоро ви описах. Реализира се стария план, че населението на Украйна трябва да намалее 10 пъти, а тя да се превърне в аграрен придатък. На Запада.

Според руския план, обаче, Украйна капитулира и минава към Руската федерация, част от западните украинци бягат в Полша. А Русия става империя.

Хайде стига за днес. Докато дойде калта се ще е така – руснаците методично ще смилат украинската инфраструктура, украинците ше отговарят с някоя пропагандна атакичка, за да покажат, че пациента на системи още мърда. Show must go on. Докато тоя, дето плаща реши, че рейтингът е паднал и шоуто трябва да свърши. Тогава Русия побеждава без почти никакви жертви от руската армия. И става империя. Въпросът е какви искания ще предяви към Чичко паричко?

Я да видим накрая, какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 428 дни.

Прескочихме 365 дни. А какво беше това 365 дни, а , юрдечета мои?

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 530 дни. 17 месеца са 516 дни. 18 месеца са 547 дни.

Като дойдат следващите епидемии, тогава ще извадите числата от тези рекорди и ще сравнявате. И тъй ще разберете кой колко струва.

Над 500 дни валидна прогноза. Над 17 месеца.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.

Що се отнася до развитието на текущата вълна – тя си се надига, но засега опасност няма. Все пак, внимавайте, спазвайте дистанция и по-възможност – по-далечко от кашлящи. Помнете – спасяването на давещия се е в ръцете на самия давещ се.

Прогнозата за септември я знаете – до края на месеца не се очаква да се случи нищо обезпокоително. Докъм 500 регистрирани случая на ден РЗИ-тата може да контролират добре ситуацията. Просто внимавайте повечко и си вършете работата.

Напомням, че вече не работя за правителството. Тъй, че спокойно може да игнорирате тези прогнози. Не им обръщайте внимание. Голяма работа, че някои от моделите на Витанов са публикувани вече по дебелите списания. Голяма работа, кой беше тоя Витанов? А-а-а-а, никой, никой.

Желая здраве и успехи и нека вирусите и войната стоят далеч от вас.

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *