Проф. Константинов обяви, че пандемията ни е оправила смъртността и разкри, че ни очаква „изборна буря“!

България отблизо

В момента сме на 5-то или 6-то място по смъртност. По-добре сме от Англия и Словения. Това заяви за БНТ математикът проф. Михаил Константинов.  

Той разкри невероятен парадокс: „2019-та бяхме на първо място по смъртност, с ковид си оправихме класирането. Просто другите ги удари повече. Преди 1 година очаквахме 90 000 умрели, а те са 11 хиляди. Смъртността се оказа 9 пъти по-малко от очакванията“.

„Опитът показва, че такива вируси траят 3 години. Пандемията се очаква да завърши през 2022 г“. Поне така е било досега“, каза още математикът.

„Никога до момента човечеството не е отговаряло така единно и мощно срещу пандемия. Епидемията утихва не само заради ваксините, а и заради това, че вирусът премина през много хора“, заяви проф. Константинов.

Запитан възможно ли е да мислим за друга дата за изборите, той каза: „Вече не. Нито има съгласие, нито се е случвало в нашата история“.

„Навлизаме в условията на перфектна изборна буря. След 2 седмици ще имаме големи неприятности и си го предизвикахме сами“, категоричен бе математикът. „Перфектната буря“ според него, ще дойде, защото заради пандемията има много сложен изборен протокол и по тази причина обработката на гласовете ще отнеме на районните избирателни комисии 2-3 дни, а в Централната избирателна комисия ще отнеме от 5 до 6 дни. Това е непознато за България и така официалните резултати много ще се забавят.

Tagged

1 thought on “Проф. Константинов обяви, че пандемията ни е оправила смъртността и разкри, че ни очаква „изборна буря“!

  1. АМИ КОЙ ГО ПРЕДЛОЖИ И КОЙ ГО ПРИЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ,МНОЗИНСТВОТО ,ГЕРБ И КОАЛИЦИЯ ,ТАКА ЧЕ ТЕ ДА МУ МИСЛЯТ И ОТГОВАРЯТ ПРЕД НАРОДА !!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *