Проф. Константинов хвърли бомба: Слави Трифонов ще сформира правителство много скоро!

България отблизо

„Най-вероятно новото правителство ще се сформира съвсем скоро. Още с раздаването на втория мандат“, заяви проф. Михаил Константинов, визирайки Слави Трифонов и партията му „Има такъв народ“.

 

Много хора от хората, попаднали в този парламент не искат да си ходят. Ето, скоро един си призна, че е инвестирал много и иска да е там. Искат да използват това, че са попаднали там.

Правителство ще има. При това с пълна подкрепа – на там отиват нещата. Така ние повтаряме добрата парламентарната практика в Великобритания – когато те са във война, там няма опозиция.

Няма да има политическа сила у нас, която да е категорично против съставянето на кабинет, добави шефа на фирма „Информационно обслужване“.

„Не знам дали Слави Трифонов и партията му ще загинат, ако получат подкрепа от БСП и ДПС. Важно е кадърни хора да управляват България, заради К-19 войната.

Това, което ни чака навън също не е хубаво. Ще ви кажа малко конспирации – доларът е пред рухване, даже не само той – цялата финансова система. Иде хиперинфлация, а за това се прави отит да се тушира с война. Иде война. Черноморието ще е зона на конфликт, предрече математикът.

„Вотът в чужбина категорично бе спечелен от Слави Трифонов. С много стабилно мнозинство взе мандати от зад граница.

Ще кажа някои неща, които не бива. Ако ме бяхте питали много преди изборите щях да ви кажа, че той ще бъде поне на трето място – това бяха очакванията тогава“, така проф. Константинов коментира резултатите на партия „Има такъв народ“.

„Винаги се говорят глупости по време на избори, но слага богу самият живот опроверга всички клеветници. Нашият изборен процес не е по-лош от този в Европа“, допълни математикът в сутрешния блок на БНТ.

Искам да уверя всичко, че това, което са пуснали в урните българските избиратели – това е било преброено до последния глас. Но не мога да кажа колко ще е животът на новия парламент – не съм Господ“, уточни шефът на съвета на директорите на „Информационно обслужване“.

„Работата беше четири пъти повече отколкото на предишните парламентарни избори, затова се забавиха резултатите“, заяви шефът на съвета на директорите на „Информационно обслужване“ проф. Михаил Константинов по повод вота, осъществен на 4 април.

Крайно безотговорно е да се отиде на предсрочни избори. Няма значение кой организира изборите – ГЕРБ, служебен кабинет или някой друг. Българската изборна система работи добре“, категоричен бе математикът.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *