Проф. Мермерски: Налудничави са слуховете, че в САЩ кроят нещо за България!

България отблизо

Посещението на вицепремиера Красимир Каракачанов е напълно официално. Доста налудничаво звучат слуховете, че в САЩ ще се реди българското правителство.

Във вторник министърът на отбраната ще е на среща в Пентагона.

Това каза в пряко включване от САЩ проф. Йонко Мермерски за „Беновска пита“ по Канал 3.

По темата със заболяването на американския президент Мермерски отново каза, че Доналд Тръмп е в болница, не заради състоянието си, а се взимат превантивни мерки. „През последните 24 часа не е имал повишена температура.  Графикът му не е променен. Докторите смятат, че тежката фаза е премината и върви към бързо оздравяване“, каза той.

Мермерски коментира и дебата между Байдън и Тръмп, който предизвика множество реакции в САЩ и по света. Той смята, че водещият на дебата е заел страна, и Тръмп е трябвало да се бори и с него, и с Байдън.

„Хората в Америка са разделени и поляризирани“, каза още професорът. „40% са твърдо за Тръмп, 40% са твърдо за Байдън, останалите се колебаят“, посочи той.

Според Мермерски, програмата на демократите е съсредоточена в това да бъде свален Тръмп и нищо друго след това. Стилът на Тръмп дразни много хора. „Но той направи огромни по размах подобрения за САЩ“, каза още проф. Йонко Мермерски.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *