Путин изненадващо отвърна на Запада! Ето какво направи! И видео

Свят

Президентът на Русия Владимир Путин пристигна в Крим по случай деветата годишнина от обединението на страната с Русия, става ясно от видео, публикувано в Telegram.

Това посещение точно в Крим и точно след като Западът обяви, че била издадена заповед за арест на Путин, съвсем не е случайност. Това е целенасочена демонстрация, която показва, че руският държавен глава изобщо не се интересува от приумиците на Запада и не им обръща никакво внимание. Стопанинът на Кремъл дори не удостои с някакъв коментар тази недомислица, която разкрива само безсилие и отчаяние.

Руският президент посети две новоизграждащи се училища за изкуство. Посещението на училищата също не е случайно. Припомняме, че Западът обвинява Владимир Путин, че незаконно депортирал деца от Украйна. Затова посещението на Путин на новооткриващи се училища в Севастопол, елегантно показва на Запада и на целия свят, че Русия и нейният президент се грижат за децата. Както за тяхното настояще, така и за тяхното достойно бъдеще. Което едва ли може да се каже за западняците.

И двете училища се подготвят за откриване като част от първия етап от изграждането на историко-археологическия парк „Таврически Херсонес“. Центърът „Корсун“ (филиал на „Артек“) е предназначен за деца, които идват в Севастопол, за да разгледат многобройните забележителности. Той може да приеме едновременно 300 деца от цялата страна. Това модерно училище по изкуствата ще предостави на творчески надарените млади жители на града място за опознаване на световното художествено наследство чрез примерите на антични и византийски паметници.

Крим и Севастопол празнуват деветата годишнина от присъединяването си към Русия. Те станаха руски региони на 18 март 2014 г. след референдум, проведен след държавния преврат в Украйна. За него гласуваха 96,77 % от избирателите в Крим и 95,6 % в Севастопол. Украйна смята полуострова за своя, но временно окупирана територия, и Западът я подкрепя в това отношение.

Москва неведнъж е заявявала, че жителите на Крим са взели решението демократично, в пълно съответствие с международното право и Устава на ООН. Според Путин въпросът за Крим е затворен завинаги.

Източник Гласове

Tagged

1 thought on “Путин изненадващо отвърна на Запада! Ето какво направи! И видео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *