Пълно падение! Журналистка жестоко обиди президента Радев, сравни го с кръчмар и го обвини в нещо страшно! Вижте тук:

България отблизо

Стига е дрънкал само за единение на нацията! Надявам се, че президентът Радев не си мисли, че е  в „кръчмата“ на българската политика и единствената му цел е да философства на чашка за бъдещето на България.

Това изстреля в публичното пространство Илияна Беновска, която единствена приветства преди две години победата на Радев, като го замери с червена ябълка, но той ловко я улови, преди охраната даже да реагира.

Журналистката, която е известна  с фанатичното си служене на една партия, която видимо добре й плаща, с нахалството си и в личния и в професионалния си си живот, избълва цялата си жлъч върху Радев, като обяви, че  и мисията му на президент била само да говори за  единение на нацията и нищо да не върши.

Под обстрела попадна и професор  Иво Христов, който бе наречен президентски Франкенщайн и се криел зад завесите на институцията.

Беновска го посъветва  да прочете на глас на Радев Конституцията на Република България, защото не я знаел и да му обясни, че по закон той имал задачата да ни обединява, а не да ни разединява. Президентът се бил скрил зад авторитета на академици, използвал ги като щит и като повод да се заяжда с ГЕРБ.

Вместо да иска смяна на властта и да си докара такава, каквато му е удобна, той трябва да работи за Национална доктрина, като обедини около себе всички партии и отдаде заслуженото на Борисов и другите управляващи, които направиха толкова много за страната ни за да пребъде  политиката и  родината ни! Вместо това той се крие като мишок. И критикува от дупката си.

Радев да запретне ръкави не, за да прави коремни преси на лоста, а наистина с дела  да обедини нацията в името на България, призовава Беновска, забравяйки, че любимецът й Борисов по цял ден играе мачове и тенис, вози „Бистришките тигри“ с правителствения самолет  и ако иде реч за спортуването, то националните ни ценности едва ли се измерват в това.

Стига е стоял като  приземил се летец  в политиката, а да види какви ги вършат Нинова, Гергов и Доган.

Да види те какво правят и как са се устремили към властта. БСП и Доган ще го изместят, ще го прегазят, докато той изнася речи за единение.

Накрая Беновска все пак изплю камъчето и обясни, че е сърдита на президента, защото не поздравил Борисов и Йотова, които били на една позиция в Украйна.

И по-скоро Борисов, защото не й пука за Йотова.

Г-н президент, ще имате ли смелостта да поздравите ли Йотова и Борисов, че се „единиха“ на дело, докато Вие само  си приказвате? Аз съм Беновска. И питам!

И какво като си Беновска?

И какво право имаш да наричаш президента, избран с невиждано досега мнозинство от българите, с обидни и грозни епитети? И да сипеш хули и обвинения, напълно безпочвено върху него?

Ние сме народът!

И питаме:

Коя си ти?

И не е ли време да млъкнеш.

Ако може – безплатно!

Автор Станислава Славова, istinata.net

 

Tagged

10 thoughts on “Пълно падение! Журналистка жестоко обиди президента Радев, сравни го с кръчмар и го обвини в нещо страшно! Вижте тук:

  1. Борисов да командирова Беновска за една-две седмици в президентството,за дасе запознае с работата и хората там.После да напише еди очерк,ще малко да свали кръвното./От един загрижен за здравето и гражданин/

  2. КОНФОРМИЗМА НА ИЛИАНА БЕНОВСКА Е ОТВРАТИТЕЛЕН! ДА СЛУЖИШ НА ЕДНА ЛИЧНОСТ КОЯТО ОЛИЦЕТВОРЯВА ЕДНА ПАРТИЯ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

  3. Беновска да чете Библията, а не да развива разни дървени философии. Аман от безумни и празноглави същества.

  4. Грозотата на Беновска е външната обвивка на една грозна и гнусна душа. Като я видя по телевизията започва да ми се гади защото при нея каквото е отвътре, такова е и отвън – гнила ябълка със суха и сбръчкана кора.

  5. Много късно прочетох този просташки щедьовар на НАЙ ПРОСТАТА И СЕРВИЛНА ЖУРНАЛИСТКА .Във времето на основание тези писания , тя беше наградена с посещение на САЩ . ОТВРАТ !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *