Радев: Атаките на Борисов са политическо безсилие! Отдавна няма значение какво говори, аз вече не му обръщам внимание!

България отблизо
Отдавна няма значение какво говори бившият премиер, всичко е в негова вреда и във вреда на неговата партия. Това коментира президентът Румен Радев при среща с хората в Сливен.

По-рано днес Бойко Борисов говори пред журналисти на пресконференция в ГЕРБ. Той цитира служебния министър Бойко Рашков, който твърдеше, че има купуване на гласове във Врачанско от партия с определен етнически профил. Според него това твърдение обаче не е било разследвано, а подминато от служебния вътрешен министър: „Някой му дърпа ръчната спирачка ясно. Това е Радев. Повече никой не проявява интерес и Аврамов вече е депутат“, допълни той. По думите му над 3000 симпатизанти на ГЕРБ са подложени на репресии и натиск.

 

„Нито един президент до момента си не си е позволил да злоупотребява с конституцията и служебния кабинет така както Румен Радев. Всички са се въздържали от това. Радев обаче води война срещу демокрацията. Това е пагубно и той ще трябва да плати цена на предстоящите президентски избори.“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ и бивш кандидат за премиер на партията Даниел Митов.

Радев обаче не дава ухо на злостните обвинения и даже не си прави труда да им отговаря.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *