Разкритие: Ето защо руската ваксина „Спутник V“ триумфира в Европа и по света!

Свят

Австрийският канцлер Себастиан Курц заяви, че е готов да бъде ваксиниран срещу COVID-19 с руската ваксина.

Това разкрива в. „Велт ам зонтаг“.

„Да, ако ваксината е регистрирана в Европа“, отговори Курц на въпрос дали е готов да бъде ваксиниран със „Спутник V“ .

Във вторник, The Lancet публикува резултатите от III фаза на клиничните изпитания на руската ваксина „Спутник V“. Те показват най-високата в света ефективност и безопасност.

Както виждаме, митът, че руската ваксина я искат само в Латинска Америка се разбива на пух и прах. Вече я искат навсякъде в Европа и по света. Скоро „Спутник V“ ще бъде одобрена от Европейската агенция по лекарствата и от Световната здравна организация.

Дори президентите на някои европейски държави вече проявяват дотолкова голям интерес, че искат и самите те да се ваксинират. Това говори много за ефективността и най-вече за безопасността на „Спутник V“. Неслучайно шефът на руския Фонд за преки инвестиции Кирил Дмитриев заяви, че „Спутник V“ е ваксина за цялото човечество. Ще припомним само, че повече от 98% от доброволците развиват хуморален имунитет, тоест антитела, и 100% развиват клетъчен имунитет, тоест специфични клетки, които унищожават заразата.

Но само за това ли руската ваксина триумфира в Европа и по света?! Отговорът се крие не само в нейната ефективност и безопасност. Тя разбира се е такава. Но най-важното е, че хората имат доверие на Русия, и на руския президент Владимир Путин. И знаят, че Руската федерация създава ваксини и лекарства, не за да печели, а за да излекува хората.

И да помогне на света в борбата с пандемията. Знаят, че търговията със здравето на хората е недопустима в Русия. Затова.

И защото руският Давид отново се изправи срещу огромния и страшен Голиат. И отново победи.

Автор Иво Македонски, istinata.net    

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *