Разкритие на ИСТИНАТА: Грозни планове на Соломон Паси ни превръщат в мишена на ядрен удар! Ето фактите!

България отблизо

Предстоящата визита на премиера Бойко Борисов в САЩ е благодарност за покупката на изтребителите F-16. Това каза председателят на Атлантическия клуб Соломон Паси в предаването „Тази събота и неделя“ на btv.

Той обяви триумфално, че при достатъчно въображение, Борисов можело да продаде на САЩ остров Белене и АЕЦ „Белене“. На остров Белене, според него, трябвало да се базират американски системи за противоракетна отбрана. А АЕЦ „Белене“ да се използвала за…ядрени изследвания.

Трябвало още Борисов да поиска да засилим военното сътрудничество със САЩ, защото то било „майката на всички сътрудничества“. И понеже Китай стартирал, на своя територия, изграждането на 5G мрежата, то ние трябвало, в сътрудничество със САЩ, за да изградим такава мрежа и в България.

Можело още Борисов да поиска от Тръмп да прати български космонавт на Луната и да си сътрудничим с НАСА, понеже така можело да получим Нобелови награди.

При всичките тези абракадабри изговорени от Паси, ние вече не знаем на кое негово предложение да дадем „Нобелова“ награда. Но преди това ще посочим един голям гаф на „мъдреца“ Соломон. Той каза в ефир и дори го повтори, че визитата на премиера Борисов в САЩ, не е заради някакви важни държавни дела, а била благодарност, задето сме купили осем самолета F-16. Това е безумие. САЩ да канят Борисов, а той да прелети хиляди километри, само за да му благодарят. Че не може ли това да стане по телефона?!  Изобщо няма да споменаваме, че Борисов даде от нашите пари за тези самолети. Ще отбележим само, че полетът на Борисов до САЩ, ще ни струва прекалено скъпо – 3 -4 милиарда лева.

Що се отнася до „остров Белене“, трябва да кажем, че досега в България не е била разполагана американска система за противовъздушна отбрана. Такива системи има в Румъния и Полша. И Владимир Путин отдавна предупреди политиците на тези страни, че при евентуален конфликт, те и страните им ще бъдат мишени на ответен ядрен удар. Руският президент посочи, че така наречените американски системи за противовъздушна отбрана много лесно стават системи за нанасяне на ядрен удар срещу Русия. И съответно РФ ще бъде принудена да отговори.

Това ли ни предлага Соломон? Да се превърнем в мишена на евентуален ядрен удар?! Такова нахалство вече минава всякакви граници.

Колкото до призива на Паси-НАТО да продадем АЕЦ „Белене“ на американците, то ние имаме много горчив опит с такива неща. Една от мините на ТЕЦ „Марица – Изток“ бе харизана на американците за 30 години. И затова сега плащаме много скъп ток, а американците трупат печалби от мизерията на българските пенсионери. Да не говорим, че ядрени изследвания в „Белене“ не могат да се правят, понеже това ще е работеща ядрена електроцентрала. Да не говорим, че АЕЦ „Белене“ е изцяло проектирана и изградена от Русия. По всяка вероятност Русия и ще плати за изграждането й. Как тогава Борисов ще продава на американците нещо, което не е негово?!

А пък за бълнуването на Соломон Паси, как САЩ щели да пратят български космонавт на Луната или да получим Нобелова награда – за това дори не си струва да споменаваме. Толкова е абсурдно, че май трябва да употребим и по-силни думи.

Автор Иво Македонски, istinata.net        

Tagged

1 thought on “Разкритие на ИСТИНАТА: Грозни планове на Соломон Паси ни превръщат в мишена на ядрен удар! Ето фактите!

  1. Евреи като Пасито,предадоха Христос, че нас ли няма да предадат !?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *