Ренета Инджова с гипсирана ръка отиде пак на площада

България отблизо

Ренета Инджова се появи на протеста снощи с гипсирана ръка. 

В началото на август тя бе откарана  в „Пирогов“ и  каза, че мъж я нападнал в гръб и така паднала по стълбите.

Заради травмата тя бе настанена в „Пирогов“, където й бе направена операция.  Историята с Ренета Инджова бе използвана като повод от протестиращите да твърдят, че е била бита именно от хора, недоволни, че е участвала в събиранията в ларгото на София, твърди герберски сайт. Само че самата тя отрече да е паднала сама и обясни, че е блъсната.

Ренета Инджова се появи на протестите с привързана, гипсирана ръка, плътно следвана от Арман Бабикян от „Отровното трио“.   От преките излъчвания се дочу и как бившата служебна премиерка инструктираше протестиращите какво да правят, ако ги арестуват.  Изписаната от болница Ренета Инджова се покачи и на импровизираната сцена, където вървеше МС парти.

Бившата служебна премиерка даде интервю какво точно се е случило. Тя не видяла лицето на мъжа, тъй като била в гръб и той я блъснал. След това я прескочил и избягал.

„Докато стоях с адски болки в болницата, полицията дойде и ме разпитва три часа. Настояваше да повтарям отново и отново какво се е случило. Искаха да ме объркат с въпросите и ми ги задаваха по различен начин. Аз повтарях това, което си спомням. Много медии искаха да ме включат на живо от „Пирогов“, но обясних, че като изляза, ще дам интервю. После явно получиха някаква забрана и като се прибрах, никой не ме потърси.

Щом посегнаха и на мен, не се учудвам, че натискат по всякакъв начин народа, за да продължат да властват и да вършат безобразия, каза още Инджова.

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *