Ренета Инджова: Трябва сами да се освободим от Борисов, ЕС няма да ни помогне!

България отблизо
Борисов трябва да подаде оставка. Откакто вчера той заяви, че мафиотите и хазартаджиите са на улицата, време е да дойде да се срещне с нас, въпреки че той обича да се среща с други хора от улицата.

Това заяви пред БГНЕС, на площад „Независимост“, в сърцето на столицата, където са най-активните протестиращи, Ренета Инджова, бивш министър-председател на България.

 

Тя повече не призовава институциите на Европейския съюз да вземат отношение, „защото всеки, който вземе отношение към него означава, че иска да се спасява от кликата, която Борисов води, а и ЕС май няма да помогне и този път.“

 

„Ние сами ще трябва да се освободим от Борисов, без ЕС. Важното е, че всички медии по света показаха лицето на този мафиот“, подчерта първият български служебен премиер и отново повтори: „Щом мафиотите са на улицата да дойде и да се срещне с тях. Той много обича да си общува с тях“.

Ренета Инджова отказа да коментари идеята, предложена от ДПС миналата седмица, за съставянето на експертен кабинет.

 

„Няма да се произнасям по последващите действия, защото докато Борисов е на власт най-важното е живот без Борисов“, категорична е Инджова.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *