Румен Гечев разкри защо Борисов не е бил в ДС. Причината ще ви смае!

България отблизо

Не се вглъбявам толкова в мястото, на което съм в листата на БСП за евроизборите. Благодарен съм на позицията. Кандидатите са силни, а разликата между челните места е малка. Това заяви икономистът и депутат от БСП проф. Румен Гечев в ефира на bTV. „Подреждането на Корнелия Нинова беше предварително.

Нинова не беше бламирана, 90% от списъка й беше приет на Националния съвет. Борисов бламира всеки ден Цветанов, дори му е забранил да се доближава на 100 метра от НС“, разкри още той.  „Елена Йончева ще активира значителна част от електората. Тя е лицето, което се бори с корупцията“, допълни проф. Гечев. „Вярвам в победата ни на евроизборите, ще празнуваме вечерта на 26-ти май. Листата на БСП е единствената такава, която е избрана по напълно демократичен начин“, каза депутатът от БСП.

„Бойко Борисов заяви преди време, че е кандидатствал в Държавна сигурност, но не са го приели. Вярвам, че е така, защото там се изискваха езици и висок интелект“, каза той по повод изказването на премиера, че в листата на БСП са се подредили „ДС, шпионин, ДС, шпионин“.

При нас шпиони няма, но на него много му се е искало да бъде. Обаче за това се изисква ум и знания. Явно са преценили, че едно от двете, или и двете му куцат и не са го взели. А той още е обиден. И още завижда на тези, които го превъзхождат интелектуално и са можели да работят за сигурността на страната си, а той е останал обикновен пожарникар.

Tagged

1 thought on “Румен Гечев разкри защо Борисов не е бил в ДС. Причината ще ви смае!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *