Румен Радев: Юмрукът ми обедини народа около ценности, а не го разедини!

България отблизо
“Очаквам резултатът от тези избори да доведе до окончателно скъсване с проваления управленски модел. трябва да се работи за възстановяване на държавността и изкореняването на корупцията и скъсването с олигархичните кръгове. Очаквам кампания на идеи, а не на компромати” Това заяви президентът Румен Радев в Стара Загора.

Явно деянията на Делян Пеевски са по-видими отвън, а не от нашите органи, посочи той.

 

Солидарността и съзиданието стоят над агресията, стоят над безотговорността и над бездействието, заяви още  Радев, който посети града по повод неговия празник, предаде БГНЕС.

 

Солидарността и съзиданието стоят над агресията, стоят над безотговорността и над бездействието. Това заяви в Стара Загора президентът Румен Радев, който посети града по повод неговия празник, предаде БГНЕС.

 

Радев каза, че събитията в Стара Загора ни напомнят, че човешкият живот и здравето на нашите деца са най-висша ценност и ние трябва да сме безкомпромисни и единни в тяхното опазване. Поздравявам кмета господин Тодоров и неговя екип за изразената решителност и действия да се справим най-сетне с това негативно явление, но с твърдото убеждение, че можем да бъдем успешни, проспериращо общество, само когато то се гради върху отговорността на всеки един от нас, подчерта Радев. Що се отнася до утрешния ден – градим го днес и аз вярвам, че само с единни усилия ние като нация можем да се справим с всички предизвикателства и да направим утрешния ден на нашите деца по-добър, по-сигурен и по-светъл. Бъдете здрави! Честит празник, завърши словото си президентът.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *