Русия отново нанесе мощни ракетни удари! Киевският режим в паника!

Свят

Освен изненадващото и разгърнато настъпление на руските войски в Донецката и Луганската народни републики, в Украйна отново върви мощен ракетен обстрел, предават чуждите агенции. В Днепропетровск гърмят експлозии, а в мрежата се появиха видеа и снимки, заснети от местни жители.

 

Сирените за въздушна тревога са задействани в Днепропетровска, Полтавска, Запорожка, Донецка, Харковска и Луганска области, а каналите в Телеграм показват кълба от дим след ударите в Днипро/Днепропетровск/.

Кметът на града каза, че по предварителни данни няма щети по градските комуникации и инфраструктурата но няколко от електрическите подстанции са изключени от мрежата. „Очакваме подробности за обстрела и информация за жертвите от военното управление“, съобщи Борис Филатов.

Киевският режим, обаче, е в паника, защото започналото разгърнато настъпление на руските войски, съчетано с нестихващите мощни ракетни обстрели вещае скорошно превземане на целия Донбас. А на всички е ясно, че след Донбас, руската армия ще се устреми към останалите големи градове.

И този път няма да има милост за никого. Който е тръгнал с оръжие срещу Руската федерация ще си понесе наказанието. На всички е ясно, че Русия не е искала тази война. Тя бе натрапена на руската страна от Запада. Но в това се състои и фаталната му грешка.

Защото руският Мечок ще завърши започнатото докрай. За да е сигурна Русия и цялото човечество, че това няма да се повтори след няколко години пак. В още по-зловещи варианти и по-страшни вариации.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *