Русия отново победи: Киев получи удар, от който няма да се възстанови!

Свят

Резултатите от референдумите в ДНР, ЛНР, Херсонска и Запорожка области шокираха и разтърсиха Киев до дъното на душата, каза блогърът и журналист Юрий Подоляка в предаването „Времето ще покаже“.

 

Припомняме, че според резултатите от обработката на 100% от бюлетините, в ДНР за присъединяване към Руската федерация са гласували 99,23% от гласувалите, в ЛНР – 98,42%, в Херсонска област – 87,05%, в Запорожка област – 93,11%.

Блогърът Юрий Подоляка каза, че референдумите са се превърнали в огромен проблем за целия киевски режим, тъй като са показали на цяла Украйна, че всеки регион има възможност за обединение с Русия и то като пълноправен субект, който имат всички права като другите части на Руската федерация.

„Украинското население вижда всичко. На него може колкото искате да разказвате приказки, но то вижда, че четири области вече са част от Русия. Те виждат, че Русия е влязла в тях и установява нов, много по-справедлив ред. А Русия винаги означава стабилност и нормален живот“, каза Подоляка.

Според Подоляка, резултатите от референдумите са поразили киевските власти. Той припомни, че абсолютното мнозинство от жителите на освободените региони са гласували за обединение с Руската федерация. Киев получи удар страшен удар.

Подоляка разкри неочакваната реакция на украинските власти на резултатите от референдумите.

„Резултатът изуми всички в Киев и нанесе последен удар на русофобите, особено на Зеленски и неговата клика. Никой не очакваше такъв резултат. Цифрите са много ясни – под 90% в Херсонска област и над 90% в останалите, при много висока избирателна активност между другото“, припомни Подоляка.

А на ред са още много руски области на остатъчна Украйна.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *