Русия твърдо пое защитата ни и предупреди САЩ! Ето какво каза Кремъл на нас и на Запада!

Свят
Отнасяме се с разбиране към загрижеността на нашите партньори от Съединените американски щати по повод «неспазването» на човешките права в редица страни по света, в частност, в такива като Русия и България. В съответния доклад за 2020 година Държавният департамент за пореден път е принуден да констатира, че далеч не всички са готови да живеят по натрапваните отвъд океана ценности и шаблони.

Това пише руското посолство в София на страницата си във „Фейсбук“. Цитираме само първия абзац от текста, защото той е най-важен за нас

 

Какво иска да каже Москва с това изявление на руското посолство?

Най-напред, че българският народ отдавна не иска да живее по натрапените от САЩ, Запада и българската мафия  правила, които докараха хората до просешка тояга. Затова Русия твърдо поема защитата на България. С това изявление Кремъл предупреждава САЩ и ЕС, че България не е тяхна територия. Че ние сме страна, която е най-близка до Русия по славянски род, православна религия, по една и съща кирилска писменост, общи традиции и обичаи и т.н. И че България повече няма да живее по натрапените  ни от САЩ и ЕС правила.

Русия ще ни защитава още, защото разрухата, която докараха ЕС и САЩ в България, вече заплашва самото съществуване на държавата.

Второ, руското посолство индиректно разнищва действията на Борисов. Неговата наведена политика спрямо САЩ отдавна не помага на страната, а само пречи за възстановяване на икономиката, и продължава разрухата. Защото заповедите на САЩ за България са възможни само ако има някой като Борисов, който да ги изпълнява. А думите, че България вече няма да живее по натрапените от САЩ правила, ясно говорят, че според Русия, Борисов не бива повече да е в управлението. Защото американците могат да натрапват „правила“ само на онзи, който е готов да ги изпълнява, в ущърб на страната си.

Но кой тогава, според Кремъл, би могъл да изведе родината ни от западното блато, с помощта на Русия?! Ами отговорът е ясен. Това е единственият българин, когото лично Владимир Путин награди за принос в отношенията на нашите две страни. Това е лидерът на политическа партия „Възраждане на Отечеството“ Николай Малинов. В допълнение ще припомним, че той подписа пътна карта за дългосрочно сътрудничество с партията на Владимир Путин „Единна Русия“. Какво по-ясно послание, че Русия може да помогне на България, но ако в управлението е българският патриот Николай Малинов, на когото Кремъл има пълно доверие. Защото Русия няма как да помага на управление като Борисовото, което се натиска на САЩ и Запада и нарича Русия враг на България.

По този начин още, Русия косвено призовава нас, русофилите, целия български народ, да помислим за кого да гласуваме. Дали за традиционните партии, които доказват вече тридесет години, че не могат да променят нищо в страната, защото са зависими от САЩ и Запада, или за новата партия на Николай Малинов, която има пълната подкрепа на Владимир Путин и Русия. И която единствена може да изкара България от батака, защото не зависи от Запада, а само от интересите на държавата.

А ироничният коментар по адрес на доклада на Държавния департамент е съкрушителен и за САЩ, понеже в Америка, дори според бившият президент Доналд Тръмп, са били нарушени правата на десетки милиони хора, които са гласували за него. По простата причина, че победата им е била открадната от демократите. Да не говорим вече за другите нарушения като убийствата на американски граждани от полицията насред улиците, десетките войни, които Вашингтон води по цял свят с измислени поводи като търсенето на отровни химически вещества в Ирак и тъй нататък.

Автор Иво Македонски, istinata.net    

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *