Руската армия нанесе удари с умни бомби! Там за силите на ВСУ е истински ад

Свят

Руската армия е нанесла удар по град Орехов с умни бомби – именно там се намират базите и командните пунктове на бригадите на Въоръжените сили на Украйна, настъпващи на Запорожкия фронт, информират световните издания.

Съобщава се, че в района на Орехов е бил ударен командният пункт на 47-ма механизирана бригада на Въоръжените сили на Украйна, същата, която вече е загубила почти всички Bradley и доста танкове Leopard.

Въоръжените сили на Руската федерация са предприели контраатака в района на Времевската издатина в Запорожско направление. Това е казал ръководителят на общественото движение „Ние сме заедно с Русия“ Владимир Рогов, цитиран от световните издания.

Според него в момента е започнала контраатака от руските военни. „127-ма дивизия е влязла в бой, върви напред. В същото време се оказва масирана подкрепа от руските въздушно-космически сили.

„Действат в посока Нескучное, изтласкват противника от Макаровка“, добавя Рогов.

Той посочва, че ракетно-оръдейната артилерия нанася удари директно по позициите на въоръжените сили на Украйна. Според Рогов „сега там за силите на ВСУ, без преувеличение, е истински ад“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *