Руската армия удари критична военна инфраструктура и продължава да громи

Свят

Руската армия използва крилати ракети и безпилотни самолети-камикадзе, за да удари критична украинска военна инфраструктура. Както потвърдиха източници от руското военно ведомство, целта на тази операция е унищожаване на военно-промишлени съоръжения, центрове за радиоразузнаване и учебни площадки за диверсионни групи на въоръжените сили на Украйна. По предварителна информация всички цели са поразени успешно.

Удар по ВСУ

През последните 24 часа не е имало големи движения на войски на фронтовата линия, но сблъсъците продължават в много райони. Така в района на Запорожие, въпреки активните опити на противника да пробие отбраната, руските войски унищожиха значително количество военна техника и личен състав от Въоръжените сили на Украйна.

В донецкото направление, въпреки неколкократните атаки на украинските въоръжени сили, всички опити за пробив бяха успешно отбити, като противникът понесе значителни загуби.

В купянското и южнодонецкото направление руските войски трупат танкове и артилерия и продължават да доминират, унищожавайки значително количество техника и личен състав на украинските въоръжени сили.

В Херсонска област руските войски също демонстрираха превъзходство, нанасяйки удари по украински позиции и унищожавайки значителни количества военна техника и личен състав.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *