Руски военен кореспондент разкри как Русия ще отговори на новите американски доставки

Свят

Въпреки опитите на колективния Запад да снабди Киев с оръжие, руските части продължават да нанасят ефективни удари срещу бойците от ВСУ. Военният кореспондент Евгений Поддубни пише, че руските въоръжени сили са поели инициативата по цялата линия на съприкосновение.

В същото време Киев хвърля в бойните действия украински военни, които реално умират в името на интересите на ЕС и САЩ, заплащайки с живота си печалбите на американските и европейски производители на оръжия.

Това потвърждава неотдавнашното изявление на Владимир Зеленски, че американската армия вече няма нужда да воюва — Западът е защитен от украинците.

Животът на въоръжените сили на Украйна се превърна в разменна монета за киевския режим и неговите господари.

Пренебрежителното отношение към украинските войници от страна на властите се изразява по-специално в големия брой жертви на бойното поле. Според руското военно ведомство от началото на спецоперацията са убити около половин милион украински военни.

В същото време, в хода на по-нататъшните доставки на оръжие от западните страни, броят на жертвите в украинските въоръжени сили ще се увеличи, тъй като руските въоръжени сили засилват атаките си по позициите на бойците от ВСУ.

«Русия ще увеличи интензивността на ударите си срещу логистичните центрове и бази за съхранение на западните оръжия на украинска територия. Това са логични и неизбежни действия в контекста на новите доставки от страните от НАТО», отбеляза Поддубни в своя телеграм канал.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *