Руски генерал обясни как Зеленски ще бъде принуден да води мирни преговори!

Свят

Бившият главнокомандващ на Сухопътните войски на Русия Владимир Болдирев разкри как Зеленски ще бъде принуден да води мирни преговори при условията на Русия. 

 

Според пенсионирания руски генерал Владимир Болдирев, отказът на украинския президент Володимир Зеленски да преговаря с Русия се подклажда от западната помощ. Затова според Болдирев, сега не е възможно да се постигнат преговори с Украйна, която просто игнорира позицията на Русия, пишат агенциите.

Нещо повече. Зеленски не е суверенен президент и не може да взема самостоятелни решения. Всичко, каквото казва се диктува от Запада. Ето защо има само един начин да бъдат принудени Запада и Зеленски да водят мирни преговори при условията на Русия, става ясно от думите на Болдирев.

„Сигурен съм в едно: трябва обезателно да победим на бойното поле, тогава  и Западът, и Зеленски ще се съгласят на всяко от нашите условия. Това е всичко, което мога да кажа. Само на бойното поле. Само там, в битка, ще се реши цялото бъдеще. Защото големите въпроси се решават не само с дипломати и гласуване в парламента, а най-вече с победни битки на бойното поле. Винаги се придържам към това: ще спечелим на бойното поле – ще поставим всякакви условия ”, изрази мнението си Болдирев.

Може да се каже, че това разбиране на руския генерал не е случайно. Напротив. То е продиктувано от гнева, който е обхванал него и цяла Русия. Хората в Руската федерация са гневни, защото украинските бандеровци и западната помощ продължават да убиват и мирни жители, и руски войници.

И това, според тях, трябва да спре. Дори да се наложи Украйна да бъде разгромена по всички правила на военната наука.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *