Руски танкове в директен сблъсък с украинските! И видео!

Свят

Министерството на отбраната на Руската федерация показа кадри от унищожаването на украинска военна техника от танкове на морската пехота на Тихоокеанския флот. Видеото е публикувано в телеграм канала на министерството.

 

„Екипажи на безпилотни летателни апарати, работещи в тясно сътрудничество с морската пехота, откриха танкове на въоръжените сили на Украйна, които се движеха в горския пояс, безуспешно опитвайки да се скрият от наблюдението“, се казва в записа.

Противникът незабавно бе атакуван от два руски танка Т-80БВ и бойни машини на морската пехота на Тихоокеанския флот БМП-3, като по време на сблъсъка руски танк порази с директен огън украинска бойна машина.

По-нататък събитията се развиха твърде неприятно за украинците, които бяха принудени да изоставят своите машини и да се спасяват с бягство.

Руските танкове и руските танкисти отново показаха своята изключителна мощ, точност и смелост като тръгнаха право срещу танковете на ВСУ и ги разбиха с директни удари. Мощната и дръзка атака паникьоса украинските бойци, които захвърлиха всичко и хукнаха да спасяват живота си.

Източник Блиц.бг

Ето видеото

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *