Сашо Диков: Бойко Рашков подхвана и Гешев! Ето какво ще се случи с главния прокурор!

България отблизо
Вътрешният министър Бойко Рашков направи нещо, което досега не се е случвало. Даде категоричен ултиматум на главния прокурор Иван Гешев. 
В ултиматума Бойко Рашков изисква до 9-ти юли главният прокурор трябва да предаде в МВР цялата информация за недекларираните пари на магистратите.
Става дума за онези 27 магистрати, които имат нерегистрирани имоти и парични средства. Ако той не го направи до девети юли, служебният вътрешен министър Рашков обеща да обяви имената на тези юристи.
Това обясни Сашо Диков в ефира на предаването „Делници“ по „Евроком“.

В предаването на Диков се разнищва и темата за незаконните трансплантации в болница „Лозенец“. Гост ще бъде заместник-министърът на здравеопазването.

 

В „ЕвроДикоф“ ще се коментира още и незаконната тераса на бившия шеф на антикорупционната комисия Пламен Георгиев, когото Борисов уж наказа като го уволни от шефското място в антикорупционната комисия. След уволнението обаче, бившият премиер Борисов, назначи Пламен Георгиев за генерален консул на България в испанския град Валенсия. Та сега сведущите хора се чудят това наказание ли е, или награда и повишение.

На дискусия е подложена и темата за пенсионирането на бившия шеф на държавната фирма „Информационно обслужване проф. Михаил Константинов. Припомняме, че точно тази фирма броеше гласовете на всички избори от 2009 г. насам и ГЕРБ все беше победител. Оказва се, че към този момент все още не е ясно дали Константинов е пенсиониран наистина или просто е оставен от някой доброжелател като член на борда на директорите на фирмата, която ще брои гласовете и на предстоящите избори.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *