САЩ не могат да използват НАЙ-МОЩНОТО си ОРЪЖИЕ срещу Русия! Вижте ЗАЩО! Истината ще ви ПОРАЗИ!

Свят

Западът мрази Русия много отдавна. Още от времето на Руската империя. И изпрати великият пълководец Наполеон Бонапарт да я превземе. Но вместо да я завладеят, „могъщите“ войски на Бонапарт едва се измъкнаха от свещената руска земя.

Западът мразеше и Съветския съюз. Защото бил комунистическа държава. И изпрати Хитлер и неговата огромна военна машина, която включваше армиите и ресурсите на почти всички европейски държави, да я унищожи. Веднъж и завинаги. Но вместо това, Червената армия разгроми мощната германска машина и гони хитлеристите чак до Берлин.

Сега Западът мрази и капиталистическа Русия. И една още по-мощна и агресивна европейска армия, наречена НАТО, начело на която стои военната свръхдържава САЩ, обгради отвсякъде с военни бази и ядрено оръжие, огромната руска страна. Но…и НАТО, и САЩ, и Западът вече ги е страх от непобедимия славянски Колос. Защото знаят, че ако започнат война, този път руските войски ще ги гонят през цялата територия на Европа и на Щатите, чак до Канада.

Поради тази простичка причина, неолибералните чичковци с гащи на раета и звезди, сега се „задоволяват“ само с въвеждане на „санкции“ срещу Русия. Резултатът от тези „санкции“, обаче, е плачевен. За Запада. Защото вместо икономиката на Руската федерация да пострада или да рухне, се получи точно обратното. Русия, само за година – две, разви и изведе почти цялата си промишленост и селско стопанство на световно ниво.

Стана най-големият износител на зърно. На нефт и природен газ. Превърна се в най-големият и съвършен строител на ядрени електроцентрали. Остана почти без конкуренция в Космоса. Стана държавата, чието оръжие всеки иска да купува. С две думи – стана самодостатъчна държава. На която Западът вече изобщо не й трябва.

Ето защо, дори рупорът на отчайващо малкия неолиберален, прозападен руски елит Герман Греф, се обърна към САЩ и Запада, за да ги подсети, че идеята за изключване на Руската федерация от международната банкова система SWIFT, е „ирационална“. Тоест, неосъществима. Поради простата причина, че ако го направят, САЩ буквално ще разгромят и остатъците от съвсем малкия прозападен руски елит. Ще го дискредитират като вреден за народа на Русия. И ще го унищожат. А във властта ще останат само онези руски управленци и бизнесмени, които са патриотично настроени. И които искат Руската федерация да е мощна и независима от Запада страна. Нещо повече. Патриотичният руски елит иска Русия да се превърне в  съвременна свръхдържава, по-могъща от САЩ, без която не може да бъде решен нито един проблем в съвременния свят.

И още нещо. Ако Западът все пак реши, като връх на своята санкционна наглост, да изключи РФ от международната банкова система SWIFT, то Русия веднага ще пусне в действие своя аналог на тази система. И в състезанието, което ще избухне, изобщо няма да е ясно кой ще победи. Защото в новата междубанкова система ще се включат такива мощни държави като Русия, Китай, Индия, Бразилия, Иран, Венецуела, Северна Корея и др. А не се знае отсега, кои държави още ще се присъединят към новата система, в желанието си да се отскубнат от терора на долара.

Ето защо Западът, колкото и да иска, не може да използва в санкционната война срещу Русия, своето най-мощно оръжие – Световната междубанкова система SWIFT, която сега обединява повече от 10 000 банкови и финансови институции в над 210 страни по света. И колкото и да не му се иска, ще трябва да продължи да обслужва Русия със създадените от самия Запад институции. Които вместо да работят в полза на евроатлантиците, започват все повече да работят за РФ в осъществяването на нейните търговски операции със страните от целия свят.

Всички тези беди се стоварват върху главите на неолибералните евроатлантици, поради простата причина, че те отново, за кой ли път, забравиха или пренебрегнаха…Библията. И по-точно една библейска мъдрост, която гласи: „Който нож вади, от нож умира.“

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

3 thoughts on “САЩ не могат да използват НАЙ-МОЩНОТО си ОРЪЖИЕ срещу Русия! Вижте ЗАЩО! Истината ще ви ПОРАЗИ!

  1. Иво Македонски, редовно чета статиите Ви и искрено се радвам на успехите на братския руски народ и миротвореца, великият Птин! Желая му успех на предстоящите избори и дано успее да измъкне от ционистките пирамиди НАТО и ЕС! Българите да не стоят и само пишат, а да се вдигнат както гръцкият и румънският народ, да изгонят янките и техните бази и върнат своя сувуринитет!

  2. По-тъпа русофилска статия не бях чел. Вярвате ли си? русия е и ще си остане една изостаната държава от 3-тия свят във всяко отношение. Във военно също изоставането и от НАТО е поне 100 години. Излагате се да пишете глупости.

    1. ПО ТЪПО, РУСОФОПСКО ИЗКАЗВАНЕ, едва ли може да се намери. Ако бше вярно, поне част от това което пише многознайният АЛЕКС, то щатите и техните гъзолизци, отдавна да са се НАСТАНИЛИ в Русия и да СМУЧАТ богатствата И. Но – горе главата, не Сте единственият, на когото се плаща, за подобни излияния. – Успех – ???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *