Свалят охраната на Борисов? Бацето в паника! Пак му бил виновен президентът!

България отблизо
БОЕЦ ще поискат официално от Румен Радев да бъде свалена охраната на бившия вече премиер Бойко Борисов. това се казва в съобщение на организацията. От нея посочват още:

НСО не трябва да охранява лицето Бойко Методиев Борисов! БОЕЦ ще сезираме президента Радев и НСО и ще изискваме незабавно сваляне на охраната.

 

Борисов има вариант – пълни самопризнания за извършените престъпления и БОЕЦ ще му съдействаме за безплатна съдебна охрана, като арестант!
Подкрепете, няма да плащаме повече за охрана на мутрата. Същото се отнася и за Доган и Пеевски!

Премиерът Бойко Борисов се скри от журналисти и камери при предаването на властта на новия служебен кабинет.

Всички медии бяха оставени навън пред МС, което е прецедент, защото става въпрос за официална церемония.  Досега подобни действия на забрана не е имало в такива случаи. По всичко личи, че Борисов  не иска да му бъдат задавани неудобни въпроси.  След представянето на служебното правителство,  което се излъчи по всички телевизии, новият премиер Стефан Янев се отправи със служебните министри към Министерския съвет.  Някои от новите министри вече започнаха да коментират относно задачите в своите ресори.

Tagged

1 thought on “Свалят охраната на Борисов? Бацето в паника! Пак му бил виновен президентът!

  1. Времето на Мутрата Бойко дойде.Спокойно може да бъде подведен под съдебна отговорност.За него и всички гербери само Софийски централен затвор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *