Севлиевски и Асен Агов призоваха: И прашките трябва да си пратим на Украйна!

България отблизо
Прашки да имаме, трябва да ги пратим на Украйна, за да могат хората да се пазят. Зеленски каза простичко – хора, мрем, убиват децата ни. Нали си представяте как започва ежедневието на всяка една украинска майка. Тя се събужда със страх, защото не знае дали синът й е убит на фронта. Зеленски започва всеки ден със сводката колко души са убити и колко още трябва да бъдат изпратени на фронта.

Това заяви пред bTV бившият министър на енергетиката Мирослав Севлиевски.

 

По думите му това, което е правил Симеон Велики навремето, днес го правят украинците.

 

„Това, че има някакви хора в България, които се опитват да отрекат последните 30 години – Путин се отрече от СССР, по времето на Пригожин се отрече от Великата Октомврийска революция. Сега му остава да се отрече от Петър Първи и да се превърне в Чингиз Хан“, каза още той.

 

Журналистът Асен Агов от своя страна изрази мнение, че единственият начин да се сложи край на тази война, е окупаторът да бъде изтласкан радикално от територията на Украйна.

 

Относно това, че държавата реши да даде на Украйна 100 бронирани машини от резервите на МВР, Агов каза следното:

 

„Този разговор се води много дълго време за модернизацията на войската ни. Той обаче никога не намира достатъчно подкрепа. За първи път виждаме да се правят основни усилия, за да се промени тази политика. Това се случва благодарение на министър Тагарев. Аз съм силно впечатлен от интензивното усилие да се премине към нов етап на българската войска“, отбеляза журналистът.

 

„В 2014 г., когато Путин влезе в Крим, в друга телевизия казах, че Путин ще завърши като Милошевич – изправен пред Международен съд. Ние сме съюзници с всички страни, които помагат солидно на Украйна. Между тези хора, които са толкова приказливи напоследък, има генерали. Те не може да не са забелязали, че руснаците водят в момента отбранителна политика такава, каквато е била по време на Първата световна война. Русначетата, които са в окопите, ще бъдат избити, защото там са ги поставили техните командири без да знаят какво да правят“, каза още той.

Б.Р.

По-полека господа /бивши другари/!

След като толкова разбирате от политика и сте толкова загрижени, нарамете пушките и заминавайте!

Спрете да облъчвате българския народ!

Няма кой да ви повярва!

Tagged

1 thought on “Севлиевски и Асен Агов призоваха: И прашките трябва да си пратим на Украйна!

  1. Най добре да изпратим дамските прашки. СИГОРНО НАРКОМАНИТЕ ЩЕ СЕ СПРАВЯТ ПОДОБРЕ И БЛАГОДАРНОСТ НА ТОЗИ КОЙТО ГИ Е ПРЕДЛОЖИЛ. ПИ СОБРЕ ДА БЕШЕ ПРЕМЪЛЧАЛ ,ЗА ДА НЕ СИ ПОКАЗВА НА ПОКОЗ ПРОСТОТИЯТА СИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *