Сидеров: Не знам дали ще подкрепя Радев, но му разрешавам да ”черпи” от моя опит

България отблизо
”Не знам дали ще подкрепя Радев на изборите, но има пълно право да се яви за втори мандат. Той се оформи като политик и съм му казвал, че може да ”черпи” от моя опит”, коментира Волен Сидеров.

Не ми липсва парламента, особено в новата сграда – комунистическа среда. При напускането си от НС казах, че не съм съгласен с политиката, която се води. Като започнем от дадените над 3 млрд. лв. за ненужни самолети и оръжия, до удължаването на концесиите. Нямаше как да стоя в един парламент с антибългарски закони. Това заяви пред БНТ лидерът на „Атака“, бивш депутат и общински съветник в СОС Волен Сидеров.

Той коментира и отношенията в Обединени патриоти: „Аз бях двигателя на коалиция „Обединени патриоти“. Станах им неудобен обаче, защото им посочих грешките в управлението. Битката беше принципна и идейна“, каза още Сидеров.

„Симеонов беше принуден да напусне вицепремиерското място заради много гафове. Другият (бел. авт. – Красимир Каракачанов) направи военното министерство в агенция за продаване на имоти“, разкри лидерът на „Атака“.

От НАТО си прибраха парите, а не е ясно кога ще пристигнат самолетите, подхвана Сидеров отново темата по сделката за F-16.

Според Волен Сидеров на площада през лятото е имало стотици хиляди хора, които са виждали грешките в управлението.

За нас от „Атака“ думата „коалиция“ е под специален поглед. Най-вероятно ще отидем сами на изборите. ВМРО и НФСБ сами си затвориха страницата. Може би ще имаме разговори с граждански формации, каза още той.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *