Сидеров постави ултиматум на Борисов! Ще се шокирате!

България отблизо

Лидерът на Атака Волен Сидеров постави ултиматум на правителството и неговия премиер Бойко Борисов. Размирният атакист иска да бламира важно решение на премиера.

Сидеров заяви днес, че за да подкрепи неговата формация решението на Борисов и кабинета за премахване на партийните субсидии, трябва всички предизборни кампании да станат безплатни. Това е условието на Атака иначе нямало да има подкрепа.

Нула лева на глас да е парламентарната субсидия, но при условие, че предизборните кампании са безплатни. За това се обяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, като припомни, че е лансирал тази идея още преди години.

Според лидерът на  Атака, премахването на субсидиите на партиите няма да реши проблемите на хората, но щом има такива нагласи, можело и да отпаднат.

Сидеров смята, че при това положение политическите сили трябва да бъдат освободени от задължението да плащат за предизборното отразяване в медиите, въпреки че те са частни./dnes.bg/

По този елегантен начин Сидеров обезмисля решението на Борисов да премахне партийната субсидия. Защото ако се стигне до безплатни кампании, то парите които ще се дадат за тях ще бъдат в пъти повече от партийната субсидия.

А що се отнася до това дали да има или да няма партийна субсидия, то по-голямата част от хората са на мнение, че политиците ни трябва да са на заплата при българската държава, а не при чужди държави или нашенски олигарси. Понеже тогава ще попаднем под чуждо и двойно олигархично робство – нашенско и западно.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *