Син лъч – тайният проект на НАСА и ООН за превземане на света

Свят

Изкуствени земетресения ще бъдат предизвикани по целия свят, за да бъдат открити древни артефакти, които ще опровергаят установените религиозни доктрини. Гигантско космическо шоу ще бъде прожектирано в небето с помощта на холограми и лазери за симулиране на извънземно нашествие, предава „Труд“.

 

Електронните устройства ще изпращат сигнали до мозъците на хората, карайки ги да мислят, че техният бог им говори лично. Ще се случи свръхестествено събитие, което ще принуди хората да приемат новия световен лидер като свой спасител.

Проектът „Син лъч“ е таен план на НАСА и Обединените нации, който планира да използва напреднала технология за създаване на фалшиво извънземно нашествие и фалшиво второ идване на Христос, за да установи нов световен ред, воден от Антихриста.

Този план е съобщен за първи път на обществеността от канадския разследващ журналист Серж Монаст през 1994 г., който получава документи, потвърждаващи съществуването на този проект за превземане на света.

Масови безредици

„Син лъч“ е създаден, за да контролира съзнанието на масите в световен мащаб. Според  посветените в детайлите на проекта, той може да действа локално, допринасяйки за избухването на масови безредици в определени региони, по един или друг начин да засегне вражеските войски, причинявайки им неконтролируема паника. Или, напротив, да предизвика чувство на радост у хората, събрани  на едно място, чувство на щастие, граничещо с еуфория.

Задачите на „Син лъч“ обаче са много по-амбициозни и включват използването на системата HAARP за предизвикване на катаклизми, симулиране на „нашествие на извънземни“, „идването на Месията“, който ще бъде предложен от новия световен ред от световните владетели. Серж Монаст вярва до последния си ден, че проектът „Син лъч“ е част от сатанински заговор за унищожаване на християнството и създаване на едно световно правителство, водено от Антихриста.

Монаст твърди, че тези събития ще съвпаднат с големи политически промени в системата на световния ред, като мирни споразумения, икономически кризи или войни. „Ние сме в зората на глобална трансформация. Нуждаем се от добре управлявана голяма криза и народите ще приемат новия световен ред “, казва през 1994 г. Дейвид Рокфелер, почетен председател на Тристранната комисия, член на Билдербергския клуб.

Заблуда на обществото

Серж Монаст обявява наличието на заговор, зад който стои НАСА и правителството на САЩ. Според журналиста, целта на проекта е да заблуди обществото да повярва в небесни знаци и „чудеса“ като доказателство, което подкопава собствените им религиозни вярвания или липсата на такива. Проектът е необходим, за да може да се насади религията на New Age („Нова ера“).

Това е необходимо, за да бъде провъзгласен месията и да бъде установен Новият световен ред. Според Монаст, крайната цел на „Син лъч“ е да организира гигантска планетарна измама, която да имитира холографски проекции на идването на Исус и да използва нискочестотни вълни за контрол на ума. Тези действия са част от план за изграждане на нова сатанинска ню ейдж религия на новия свят.

След обявяването на тези данни Серж, заедно с друг журналист, който му  помагат в работата по доклада, и техните семейства получават заплахи и са преследвани от държавата. Много скоро и двамата умират при доста странни обстоятелства.

През 1994 г. Серж Монаст пише следното: „… Международната мрежа за свободна преса не е религиозна група или политическа организация. Това е независима разследваща агенция. Ние сме специализирани в разследването и публикуването на специални доклади, които разкриват планове за прилагане на новия световен ред. Нашата цел е да помогнем на хората да осъзнаят, че идващият Нов световен ред не е мечта или параноично предположение. Това е сатанински проект, който наистина съществува.

Каква е неговата цел? Да се унищожат традиционните религии и да се заменят с една религия на мира, основана на поклонението на човека. Да се премахне институцията на семейството, както я познаваме днес, и да се подмени с граждански бракове, които работят в полза на световното правителство. Да се ​​унищожи всяка форма на художествено или научно творчество, за да се реализира една визия, едно световно правителство…“

Една световна държава

Проектът Blue Ray трябва да създаде единна световна държава, управлявана от една военна сила за глобална справедливост, един търговски закон, който може да принуди хората да живеят в мир и да наложи нова религия и нова световна култура с лъжи.

Първата стъпка в този проект е дискредитиране или преоценяване на цялото религиозно знание, съществуващо досега. Говорим дори за създаване на изкуствени земетресения на определени места на планетата, където се предполага, че е скрита важна културна и религиозна информация.

Монаст твърди, че създателите на зловещия проект се стремят да елиминират такива археологически открития, които доказват величието на минали цивилизации, и да приравнят цялата информация за тях с лъжа.

Можем да се отнасяме към всичко това с ирония и да мислим, че е поредната измислица на журналистите. Но е факт, че най-влиятелните представители на световния елит, като Збигнев Бжежински, Хенри Кисинджър и Дейвид Рокфелер, косвено потвърждават ако не съществуването на „Син лъч“, то със сигурност – намерението за реализирането нещо подобно.

Източник БЛИЦ

Tagged

1 thought on “Син лъч – тайният проект на НАСА и ООН за превземане на света

  1. Няма да е трудно да инсценират нашествие на извънземни за да унищожат две трети от населението на Земята. Холивуд имат достатъчно реквизит за това.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *