Слави: Аз премиер няма да стана, но ще сваля всички алчни и страхливи политици! А ГЕРБ ще го изчегъртам!

България отблизо
Слави Трифонов е категоричен, че това, което партия ГЕРБ е направила, трябва да бъде изчегъртано с всички законови средства.

„Няма тайнственост, има логично поведение. Човек трябва да дава интервюта, когато има какво да каже… Свободата на словото не е да си на 112 място, а да усещаш свободата да правиш това, което ти повеляват моралът, логиката, интелектът. В България огромна част от медиите не са свободни“. Това каза още пред БНР лидерът на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов в отговор на въпрос защо се дистанцира от медийни изяви.

„Начинът на изразяване е в интернет, защото там си напълно свободен. Това е въпрос на избор“.

Когато, тогава. Това е отговорът на Трифонов на въпроса дали ще бъде премиер, ако ИТН спечели изборите. Но ще ги спечелим, защото народът иска промяна!

„Не съм тръгнал да се занимавам с този политически проект, защото съм имал невероятното желание да стана политик. Аз съм тръгнал да правя това, защото цялата политическа система отказа да признае мнението на 3,5 млн. българи, които са гласували на законен референдум. Искам това нещо, което е логично, морално и законно, да бъде наложено“, допълни той .

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *