Слави брутално откровен: Ще сцепя лъжите на Киро и Асен!

България отблизо

Когато ние имахме участие в парламента нямаше как да се случи правителство по обективни причини, вторият път предложих правителство на малцинството, но пак не се получи и третия път вече направих всичко възможно да има правителство.

 

Така обясни Слави Трифонов поведението на ИТН през последната година, след като се пусна на живо и отговаряше на въпроси на гражданите.

„Ние как си го представяме беше едно, после става друго – ние не сме свалили правителството, а излязохме от коалицията. Аз гледам да си спазвам думата. Македония е национален и емоционален казус, който би трябвало да вълнува всички.

Асен Василев и Кирил Петков тотално сгрешиха финансовата ни политика. Тези двамата гледат в очите и лъжат. Казвам го от личен опит. Трябва да си много нагъл, за да го правиш. Тия са си такива. Аз ще ги осъдя и сцепя за тия лъжи на Капитан Андреево“, разгневи се той.

„Тия хора не трябва да нямат никакъв досег до власт и политика. Аз съм брутално откровен, но истината си е истина. Времето ще разкрие истината за това, което се случи. „, заканва се Трифонов.

Той хвърли бомба като заяви: „Аз не съм вече телевизионен водещ, а гражданин, който участва в политически проект“.

На въпроса ще организира ли Слави Трифонов концерт на стадион „Васил Левски“, той отговори така:

„Сега „Ку-ку бенд“ ходят по концерти и това, че не участвам сърцето ми в кръв облива, защото аз съм част от тях. При първа възможност, когато обстоятелствата ми подскажат ще направим такъв концерт.“

„Няма да ме видите като кандидат президент“, отговори лидерът на ИТН на друг въпрос от зрител.

„Кой повече не харесвате ПП или ГЕРБ?“ – „Не става въпрос за емоции, не е важно да се харесваме, а да свършим работа. Аз тези не ги харесвам по различни причини – единия от по-отдавна, другите от скоро, но пък тях грам, грам не ги харесвам.

Те като служебни министри дойдоха при нас и искаха да участват в управлението – малко като платения секс ми е това. Те дойдоха и се предложиха – Петков, Василев и Денков като Петков говореше и поставяха ултиматуми.“

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *